Vill du göra karriär som Forskningssköterska? Sök denna delade tjänst!

Sista ansökningsdag: 2018-07-21   

Publicerades: 2018-06-21

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker forskningssjuksköterska som har vana och/eller intresse av att arbeta med flera kliniska prövningar parallellt. Ni arbetar i team, forskningssjuksköterskor och läkare från FoUU.

Som forskningssjuksköterska kommer du att ansvara för arbetet med studier och kliniska prövningar. Arbetet innebär patientkontakt vilket inkluderar besök med provtagning och olika tester som är vanligt förekommande i kliniska prövningar. Du ansvarar också för administration i samband med studiepatientbesök genom dokumentation i journal och register, samt andra ansvarsuppgifter i prövningen och vid enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket, det är en fördel om du tjänstgjort inom medicinsk verksamhet. Ditt arbetssätt präglas av ansvarstagande och du är du trygg i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som att vara noggrann och kvalitetsinriktad, förväntas vara kunna ta ansvar och arbeta flexibelt, både individuellt och i team.

Du behöver ha god datavana och behärska engelska i både tal och skrift. (GCP-Good Clinical Practice) utbildning och erfarenhet från arbete med kliniska prövningar är meriterande samt om du har akademisk examen i form av magister.

Anställningens omfattning

Uppdraget är på deltid och det är en förutsättning att du kombinerar rollen som forskningssjuksköterska med klinisk tjänstgöring som sjuksköterska på någon av medicinflödesklinikerna. Tiden för uppdraget fördelas på 50 % som forskningssjuksköterska och 50 % klinisk tjänstgöring. Den kliniska tjänstgöringen förläggs inom medicinflödesavdelningarna enligt överenskommelse med din chef.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jens Jensen, Överläkare, Tel:08-5870 1417

Anneli Johansson, FoU-sjuksköterska, Tel:08-5870 1558

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Utvecklas som sjuksköterska Hjärtkliniken S:t Göran! Personalbostad!
Hjärtkliniken
2019-05-31
Sjuksköterskor sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2019-05-12
Ortopedkliniken söker sjuksköterska som vill ha kul på jobbet!
Ortopedkliniken
2019-05-05
Flödes- och omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2019-04-28