Junior Digital Analyst

Sista ansökningsdag: 2019-11-03   

Publicerades: 2019-10-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Det digitala teamet på Capio Närsjukvård växer och har nu behov av en person som kan fokusera på analysen av våra patienters beteende online. Med denna kunskap och via ett mycket nära samarbete med både interna verksamheter och externa leverantörer, är målet att maximera våra patienters användarupplevelse.

Arbetsuppgifter

Du skall fokusera på våra digitala verktyg och de vägar vi använder för att kommunicera med våra patienter och hjälpa till att anpassa vårt digitala erbjudande.

Din uppgift blir också att få kunskap från kund till slutprodukt genom att analysera digitala spår via Hotjar, Google Analytics och andra externa och interna datakällor. Utvärdera värde, utveckla ärenden och prioritera kundresor och teman för att säkerställa att arbetet fokuserar på de med maximalt värde som är i linje med Capios övergripande strategi.

Ditt uppdrag blir att få insikt i varför kunder väljer/ inte väljer Capios onlinetjänster och vad vi kan göra för att succesivt förbättra våra tjänster.

Arbetet innebär också praktiska IT-relaterade problem som kan uppstå under daglig drift.

Vi vill att du följer våra konkurrenter och branschen i allmänhet, för att ha koll på vilka lösningar som tillhandahålls på nationell basis.

Du kommer att delta aktivt i olika projekt från start till slutleverans.

I denna roll samarbetar man nära kundsupport på Capio Go, Digitala teamet, vårdcentraler- och verksamhetschefer inom Capio Närsjukvård, IT-avdelning inom Capio, regioner, teknikleverantörer samt övriga samarbetspartners och leverantörer. Detta för att möjliggöra täta och dynamiska prioriteringsbeslut.

Kvalifikationer

Vi letar efter en social, driven person med mycket god kommunikationsförmåga, både muntligt och skriftligt. Du bör ha god förmåga att tala flytande med utvecklare, designers, chefer och sjukvårdspersonal.

Du måste vara flexibel, nyfiken och kunna ta egna initiativ eftersom onlinetjänsterna ständigt förändras.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundcentrisk designverksamhet och har helst erfarenhet från e-handel och- eller mjukvaruutveckling med moderna ramar relaterade till kundens webb/ app-lösningar.

Du behöver också vara skicklig på att översätta ett tekniskt språk till ett mer verksamhetsnära och vice versa.

Helst har du en relevant akademisk examen men du kan också vara självlärd och ha erfarenhet från e-handel (B2C, B2B) och därigenom ha en förståelse för hur man kan leverera största möjliga kundvärde.

Din passion för användarvänlig och funktionell design och strävan efter att alltid leverera en fantastisk upplevelse för slutanvändaren är självklar.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-31 39 06

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.