KBT-psykolog med ledningsansvar till Capio Närsjukvård Stockholm Norr

Sista ansökningsdag: 2021-02-05   

Publicerades: 2020-11-24

Beskrivning av tjänst

För att ännu bättre möta behovet av vård för psykisk ohälsa inrättar vi en ny ledningsroll för vår primärvårdsanpassade psykologiska behandling. Rollen innebär att du är med och utvecklar våra digifysiska arbetssätt och att du leder vårt psykosociala nätverk i Stockholm. Du arbetar först och främst med klinisk tjänstgöring på en av våra digifysiska vårdcentraler men uppdraget innefattar också arbete i en strategiskt roll i nära samarbete med regionledningen för Capio Närsjukvård Stockholm Norr. Välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad KBT-psykolog med erfarenhet av digifysisk vård, och med intresse av att vidareutveckla vårt digifysiska, psykologiska erbjudande i Capio Närsjukvård.

Under din kliniska tid arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via chatt, förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök. 

Vi bygger vår organisation på den lokala enhetens autonomi med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad KBT-psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård, och har erfarenhet av att leda medarbetare i förändringsarbete. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Tidigare erfarenhet från digital vård (video/chatt/internet-KBT) är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där bland annat utvecklingsintresse, samarbetsförmåga och integritet är viktiga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant.
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En organisation med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kollektivavtal i alla verksamheter
  • Tjänstepension enligt avtal
  • Friskvårdsbidrag

Kontakt

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen:

- Carolina Wedemalm, HR-support på 073-262 40 62, carolina.wedemalm@capio.se

Frågor gällande tjänsten:

-Karin Steinberg, regionchef på 070-873 64 90 och karin.steinberg@capio.se 

-Magnus Röjvall, regional medicinsk chef på 070-842 44 51 och magnus.rojvall@capio.se

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 75-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Carolina Wedemalm, Tel:073-262 40 62

Karin Steinberg, Tel:070-873 64 90

Magnus Röjvall, Tel:070-842 44 51

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Farsta
2021-02-26
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-02-24
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-02-20
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2021-02-19
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Lundby
2021-02-07
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-02-05
Stockholms län
Capio Vårdcentral Badhotellet
2021-02-04
Örebro län
Capio Vårdcentral Lekeberg
2021-01-31