KBT-psykolog till vårdcentraler i Skåne

Sista ansökningsdag: 2021-11-30   

Publicerades: 2021-10-26

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Närsjukvård Region Syd, som täcker Skåne och närliggande områden, består av totalt 28 vårdcentraler. Teamarbete både på och mellan enheterna är centralt i vår vardag. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Vi ligger i framkant i utvecklingen mot digifysisk vård och jobbar aktivt för att utveckla detta som ett komplement i arbetet med våra patienter. Inom hela Capio Närsjukvård har vi ett stort fokus på psykisk ohälsa med flera pågående utvecklingsprojekt för att förbättra vården för denna patientgrupp.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är psykolog med KBT-inriktning som vill hjälpa oss att fortsätta bredda vårt digitala utbud. Tjänsten innebär att stötta upp arbetet på våra vårdcentraler genom att erbjuda internetbaserad psykologisk behandling av lindrig till medelsvår psykisk ohälsa till patienter som vid besök på sin vårdcentral har bedömts vara lämpliga för sådana insatser. Inom tjänstens ramar finns det också möjlighet att arbeta för att stärka kompetensen på våra vårdcentraler genom att hjälpa till med digitala bedömningar, konsultationer, handledning, och varför inte digitala behandlingsgrupper? På sikt ser vi gärna att du blir vår expert på internetbehandling och kan hålla i nätverksträffar för andra behandlare som jobbar med iKBT.

Du kommer ingå i ett nystartat team om två personer med samma arbetsuppgifter. Tjänsten ger goda möjligheter till hemarbete för den som önskar, men du kommer också att erbjudas en arbetsplats med nära tillgång till kollegor i olika yrkesgrupper. Vi har vårdcentraler över hela Skåne och kan därför erbjuda en stor flexibilitet i var den fysiska arbetsplatsen är belägen. Vi erbjuder även handledning för bästa resultat.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård likväl som erfarenhet av digital vård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrig information

Urval och intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Von Cederwald, Tel:0722-37 23 00

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Gullmarsplan
2021-12-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-12-31
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-12-15
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-12-05
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Kvillebäcken
2021-12-03