KBT-psykologer med erfarenhet av arbete med barn

Sista ansökningsdag: 2021-10-14   

Publicerades: 2021-09-14

Beskrivning av tjänst

Vi söker nu två KBT-psykologer med erfarenhet av barn som vill vara med och bygga upp vårt nya psykosociala team i Södertälje! Våra fyra vårdcentraler planerar för att vara en del av det utökade uppdraget från regionen gällande psykisk hälsa för barn och då tar vi chansen att fylla på med ytterligare två tjänster. Du kommer att jobba i ett specialistteam med olika psykosociala resurser; psykologer, kuratorer och psykoterapeuter. En av tjänsterna är på Capio vc Wasa och en på Capio vc Lina Hage.  

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är legitimerad psykolog för arbete på vår mottagning. Hos oss arbetar du med bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Vi lägger en stor vikt vid teamarbete och har ett patientcentrerat arbetssätt i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen. Det är ofta du som psykolog som tar patientens första bedömningssamtal och de patienter som behöver läkarbedömning tas upp vid gemensam rond. Vi strävar efter att alltid ha en hög tillgänglighet till bedömning både för akuta och mindre akuta symtom. Vi arbetar enligt målbilden digifysisk vård: ”digitalt när det är möjligt, fysiskt när det behövs”. Det innebär bland annat arbete via chatt, förberedande formulär, videosamtal samt internet-KBT, vid sidan om fysiska besök.

Vi bygger vår organisation med engagemang och delaktighet från medarbetare. Tillsammans skapar vi en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Arbetsplats

Capio Vårdcentral Lina Hage är en verksamhet med brett vårdutbud. Hos oss finns allt under samma tak i trivsamma lokaler: vårdcentral, rehab, diabetesmottagning, psykologmottagning och lab.

Capio Vårdcentral Wasa är en liten vårdcentral med stor potential. Vi möter patienten från vaggan till graven då vi har familjecentral med barnmorskemottagning och BVC, husläkarmottagning med basal hemsjukvård. Vi bedriver sjuksköterskeledda mottagningar för KOL/astma, diabetes, äldre och asyl.

Du kommer att vara hemmahörande på en av vårdcentralerna ovan, men troligtvis alternera mellan olika vårdcentraler. Du kan även erbjudas möjligheten att arbeta en viss del hemma, exempelvis en dag i veckan. Som psykolog hos oss har du stor vilja att göra det lilla extra, alla arbetar tillsammans, med flexibilitet och omtanke för både patienterna och varandra. Med positiv anda tar vi oss an förändringsarbeten och nya utmaningar. Hos oss kan du förvänta dig en arbetsplats full av utvecklingsmöjligheter, teamkänsla och högt till tak.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad KBT-psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Har du erfarenhet av integrerad beteendehälsa (IBH) och/ eller arbetar med psykoedukation, van vid gruppbehandlingar och gruppföreläsningar är det toppen! Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i primärvård samt intresse och erfarenhet från att arbeta med barn. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat, integritet, samarbetsförmåga och utvecklingsintresse är viktiga egenskaper.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Söderqvist, Tel:073-388 49 94

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-10-14
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-14
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-10-13
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-09
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-10-08
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-10-02
Stockholms län
Capio Vårdcentral Skogås
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-09-30
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-09-30
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-09-30
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2021-09-19