Kiropraktor

Sista ansökningsdag: 2019-06-27   

Publicerades: 2019-05-29

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Verksamheten i Nynäshamn består av 15 medarbetare i ett kreativt team bestående av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter/sjukgymnaster, naprapat, kiropraktor och rehabassistent. Vi bedriver primärvårdsrehab och rehabilitering på geriatrisk sluten vårdavdelning. Vi har även en rehabfilial i Ösmo.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu ersättare till vår nuvarande kiropraktor, som valt att gå vidare på annat håll.

Arbetsuppgifter

Sedvanligt patientarbete inom primärvårdsrehab, med både tidsbokade och akuta besök.

Kvalifikationer

Leg kiropraktor

Erfarenhet av primärvårdsrehab är meriterande

VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 40-50%

Lön: Månadslön

Tillträde: Augusti-19

Kontaktperson Capio

Annika Olsson, Tel:070-160 28 17

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.