KLINIKASSISTENT till vårdcentral i Bromma

Sista ansökningsdag: 2019-05-05   

Publicerades: 2019-04-05

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Vår fina vårdcentral är en väletablerad, växande och framåtsträvande mottagning med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor. Grunden till detta är vår engagerade personal. Vårdcentralen ligger i Bromma, centralt i Blackeberg precis bredvid tunnelbanestationen och torget, endast 3 hållplatser från Brommaplan. Vi har idag drygt 9800 patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter listade hos oss. Vi har en stabil läkarbemanning med för närvarande 4,5 specialister i allmänmedicin och 3 ST-läkare. Utöver husläkarmottagningen finns även lättakuten, distriktssköterskemottagning, BVC/BHV m.m. samt specialistmottagningar för bl a diabetes, astma/KOL och hälsa/livsstil. Sedan hösten 2018 har vi även en barnmorskemottagning. Detta är en mångkulturell arbetsplats där vi värdesätter hög professionalitet, engagemang och glädje. Vi är HBTQ-diplomerade samt ISO-certifierade i kvalitet och miljö.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Ditt arbete hos oss innebär en spännande variation av arbetsuppgifter, stort eget ansvar samt ett nära samarbete med verksamhetschefen.


Arbetsuppgifter

  • "Vårdcoach": Att ha ett genuint servicetänk samt optimera arbetssätt och processer, hjälpa till med marknadsföring, kvalitet, bemötande, kundnöjdhet och tillgänglighet. Att ansvara för interna förbättringsprojekt, hjälpa till med ekonomiska analyser och uppföljning av avtalet med SLL/HSF (Region Stockholm).
  • "Webbansvarig": Att ansvara för sociala medier, hemsidan samt väntrums-TV.

  • Koordinera och organisera kalender, konferenser och evenemang, dvs boka möten, arrangera konferenser, samordna olika möten inklusive researrangemang, agendaplanering, läkemedelsluncher, utbildningar m.m.

  • Förbereda för nyanställd personal.

  • Ansvara för protokollföring: delta och föra protokoll på APT, möten för ledningsgruppen, arbetsgruppen samt vid flera andra möten och hjälpa till med uppföljningen.

  • Ansvara för att upprätthålla olika typer av dokument, rutiner, avtal m.m.

  • Ansvara för viss patientkorrespondens.

  • Hjälpa till med att söka och samla in data, sammanställa rapporter samt följa upp planer och aktiviteter. (Årshjul, MedRave, ”Pulsen”, List On).

  • Ständigt förbättra administrativa rutiner.

  • Posthantering, remisshantering, kopiering m.m.


Kvalifikationer

Erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter är ett måste och utbildning/erfarenhet med administrativ inriktning är meriterande.

Körkort B*** (för personbil) är också ett plus.

Utbildning som Medicinsk sekreterare är ett annat plus. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ser till att trivas på jobbet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Heltid (deltid kan diskuteras)

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Nilsson, verksamhetschef, Tel:anders.nilsson@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.