Klinisk Adjungerad Adjunkt till Capio Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2020-10-04   

Publicerades: 2020-09-07

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med planerad start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna är planerad att starta med inledningsvis 30 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högt upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken.

Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdkvalitet för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Vi söker nu en Adjungerad Klinisk Adjunkt.

Arbetsuppgifter

I arbetet som Adjungerad Klinisk Adjunkt (AKA) är du ansvarig samordnare för sjuksköterske-, fysioterapeuter-, arbetsterapeuter samt undersköterskestudenter inom Geriatriken samt driver utvecklingsprojekt vid kliniken.

Vi tror på att skapa goda synergier mellan verksamheter och ser därför att rollen som AKA gäller både för Capio Geriatrik Sollentuna och Capio Geriatrik Löwet. Capio Geriatrik Löwet har två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser och en minnesmottagning.

Tjänsten innebär att du vid sidan av AKA uppdraget arbetar som specialistsjuksköterska på kliniken.

AKA-uppdraget kräver en pedagogisk, trygg och erfaren person. Du är ansvarstagande, har lätt att samarbeta och fatta självständiga beslut.

Uppdraget innebär att du

- Planerar inför, introducerar och stödjer studenter i det verksamhetsintegrerade lärandet.

- Samverkar externt och internt för att utveckla det interprofessionella lärandet.

- Planerar och deltar på rekryteringsevent.

- Är samarbetspartner och kontaktperson till lärosätets adjunkter, lektorer och yrkeshandledare.

- Stödjer yrkeshandledaren i utbildningssituationer i det verksamhetsintegrerade lärandet.

-Tillsammans med klinisk adjunkt/lektor verkar för samordning och utveckling av det verksamhetsintegrerade lärandet samt följer upp och kommunicerar resultat av genomförda utvärderingar.

- Initierar och driver kvalitetsprojekt.

- Löpande hålla reflektioner/fokusgrupper för att på djupet utvärdera studentverksamheten och på så sätt kvalitetssäkra och utveckla hela studentkonceptet.

En viktig del i uppdraget är omvärldsbevakning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad specialistsjuksköterska med magister/masterexamen för verksamheten relaterade områden. Dessutom har du

• Godkänd handledarutbildning (7,5 hp) eller motsvarande pedagogisk utbildning
• Erfarenhet av att handleda studenter
• Pedagogisk skicklighet och intresse för utbildningsfrågor
• Erfarenhet av arbete inom akutgeriatrisk sjukvård

Erfarenhet av dokumentation i journalsystemet TakeCare är meriterande.

Villkor

Tillsvidareanställning på 100%, dag och kvällstjänstgöring. 50% AKA uppdrag och 50% specialistsjuksköterska inom geriatrik, både på Capio geriatrik Sollentuna och Capio Geriatrik Löwet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-11-01

Kontaktperson Capio

Maria Olsson, Tel:073-8564217

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.