Kock/Kokerska

Sista ansökningsdag: 2021-01-31   

Publicerades: 2020-12-22

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en bred kompetens och stor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik. Vi erbjuder kvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vår vårdfilosofi bygger på att fokusera på det personliga mötet med våra patienter och de ska möta en varm miljö med omtänksam personal som månar om patienternas trygghet. Att stärka våra patienters självförtroende och delaktighet i tillfrisknandet är målet för oss under vistelsen här. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med den offentliga sjukvården och vårt mål är att vara ledande i utvecklingen av en säker och högkvalitativ vård. Capio Movement AB har drygt 120 anställda som tillsammans arbetar för att skapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

Beskrivning av tjänst

Då en av våra medarbetare planerar att gå i pension söker vi personal till vårt kök.

Drivs du av en vilja att tillsammans med kollegor få leverera måltider av hög kvalitet och arbeta för en måltidsverksamhet där fokus ligger på utveckling, kvalitet och glädje för både gäster och medarbetare? Då kan det vara dig vi söker!

På Capio Movement arbetar en glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, omsorg och ansvar.

Maten som serveras lagas från grunden. Vi satsar på bra råvaror av god kvalitet, såväl ekologiska som närproducerade. Maten är en del av hjärtat i verksamheten och god mat är central för tillfrisknandet.

För att du skall trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i kök och hantering av specialkost.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

-matlagning från grunden

-specialkosthantering

-prova nya arbetsmetoder, produkter och recept

-matsedelsplanering

-egenkontroll för kök-disk samt städning av kök och tillhörande utrymmen

-beställning av varor

- ha en bra relation till våra kunder och leverantörer

-övriga köks relaterade sysslor

Kvalifikationer: För att lyckas i roller ser vi att du har en kockutbildning, eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har även tidigare erfarenhet av arbete inom kök eller restaurang. Du har god datorvana och kan uttrycka dig på Svenska i både tal och skrift. Vi söker dig som är strukturerad och har god vilja till förändring och utveckling. Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer, du har förmågan att arbeta självständigt men samarbetar också väl med andra människor och är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

    Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100% kan diskuteras

Lön: Tillvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pia Bondesson, Tel:070-7777350

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.