Köksbiträde timanställning vid behov

Sista ansökningsdag: 2021-10-27   

Publicerades: 2021-09-28

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!

Just nu söker vi ett köksbiträde som vill arbeta på timmar hos oss. Capio Rehab Sollentuna öppnade för ett år sedan och erbjuder 34 vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv.

I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax/kardiologi, allmänkirurgi, ortopedi och medicinska komplikationer. Som köksbiträde har du arbetsuppgifter som bland annat innebär att förbereda frukost efter patientönskemål för 32 patienter samt förberedelse av lunch och middag med sallad och dryck. Till lunch och middag serveras matlådor som värms i mikrovågsugn. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring av kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel samt beställning av patientmat och övriga varor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete som köksbiträde på vårdavdelning alternativt erfarenhet från storkök eller restaurang. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, vilket innebär att du:
- Förenar självständigt arbete med god samarbetsförmåga
- Du är strukturerad och tydlig till din person
- Är flexibel, och har god kommunikativ förmåga
- Är lyhörd och serviceinriktad

Anställningsform
- Timanställning vid behov dag, kväll och helg (visstidsanställning)
- Tillträde: enl. överenskommelse.

Rekrytering sker löpande. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta oss enligt nedan. Ansökan skickas in via Varbi och vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon.

Hoppas du vill bli en av oss! Välkommen med din ansökan.Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lehestan Bawa, Tel:073-8628568

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.