Kundcentermedarbetare till Capio Globen ögonklinik

Sista ansökningsdag: 2019-08-27   

Publicerades: 2019-07-17

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare. Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Ögon är det gemensamma varumärket för Capio Medocular, Capio Globen Ögonklinik och Capio Scanloc Ögon. Sedan starten 1986 har vi ständigt fokuserat på hög medicinsk kvalitet och patientnöjdhet. Vi är Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarr- och synfelskirurgi. Capio Ögon har kliniker på ett flertal ställen i landet: Stockholm, Göteborg, Kungsbacka, Malmö, Lund, Uppsala, Jönköping samt filialer på ett antal orter.

Globen Ögonklinik bildades 1995 och utför över 50 000 patientbesök varje år. Vi har för närvarande totalt 60 medarbetare inklusive specialister. Sedan starten har vi levererat högkvalitativ ögonsjukvård via vårt avtal med Stockholms läns landsting och nu ingår vi i det fria vårdvalet Förutom vår stora mottagningsverksamhet så utför vi även gråstarroperationer, synfelsbehandlingar och polikliniska operationer vilket innebär att vi genomför närmare 6 000 operationer årligen. Vi är ISO certifierade för både kvalitet och miljö och är numera en del av Capio Medocular.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker en kundcentermedarbetare till vårt kundcenter på Capio Globen. Vi är i dagsläget sex glada och serviceinriktade kollegor som arbetar med att ge bästa service till våra kunder och patienter främst via telefon. Du kommer att få svara på ögonrelaterade frågor och hantera tidsbokningar för både ögonmottagning, gråstarrsoperationer och synkorrigeringar.

Arbetsuppgifter

Att via telefonisystemet TeleQ ge bästa service med bästa bemötande vid bokning av tider i vårt bokningssystem. Även arbete i reception och annan administration kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Undersköterska, sjuksköterska, optiker eller optikerassistent. Gärna med vana från serviceyrke. Positiv grundinställning och serviceinriktad. Finna nöje i att ge god service och trivas i kundmötet.

Villkor

6 månaders provanställning, heltid ev deltid.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 40 timmar per vecka

Lön: månadslön

Tillträde: omgående senast 1/10

Kontaktperson Capio

Eva Malm, Tel:+46709565411

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Undersköterska till palliativ avdelning Vallentuna
ASIH
2019-09-15