Kurator / Psykolog / Psykoterapeut/ Psykiatri-sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2021-07-31   

Publicerades: 2021-06-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Ängelholm är en medelstor vårdcentral belägen i nya ljusa och fräscha lokaler centralt i Ängelholm med utsikt över Nya Torg. I huset finns också barnmorskemottagning och stor BVC, samt Familjecentral. Vi är en personlig vårdcentral med ca 20 anställda som har ansvar för våra drygt 8 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

På mottagningen arbetar du tillsammans med övriga medarbetare. Vi vill erbjuda våra patienter en god tillgänglighet för lättare psykosociala besvär. Det skall vara lätt att få en tid, utan krångligt remissförfarande. Du ska ha en god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Du gör bedömningar och behandlingar av patienter med mild till måttlig psykisk ohälsa samt har kontakter med övriga stödfunktioner i samhället. Du blir även en konsult inom psykosociala frågor till övriga kollegor på vårdcentralen. Du jobbar i samråd med en kurator och övrig personal, så den som lämpar sig bäst tar hand om patienten. Ditt mottagningsrum är beläget på bottenplan där kurator och vår BVC/MVC ligger. Läkarna har daglig rondtid då du kan lyfta ärenden och frågor. 


Kvalifikationer

Personliga egenskaper: Som person är du självständig, flexibel, trygg i din roll, initiativtagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska vara utbildad kurator, psykolog, psykiatrisjuksköterska eller psykoterapeut med grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1). Gärna med erfarenhet från primärvård. Vi ser gärna att du har en vilja av att arbeta i team och har en god initiativförmåga. Du behöver vara beredd på att arbeta digitalt via videobesök hemifrån 1 dag/vecka.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-60% . 2 dagar/v på mottagnigen och 1 dag/vecka hemifrån.

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Annica Johansson, Tel:0768605074

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Citykliniken Helsingborg Söder
2021-07-04