Kurator till neuroteam

Sista ansökningsdag: 2019-07-14   

Publicerades: 2019-06-10

Beskrivning av tjänst

Capio Rehab Dalen bedriver primärvårdsrehabiltering inklusive neuroteam inom vårdval SLL Arbetsplatsen är belägen på Dalens sjukhus i Enskededalen.

Beskrivning

Är du kurator och vill jobba tillsammans med positiva och erfarna kollegor i ett välfungerande team?

På Capio Rehab Dalen är vi totalt drygt 35 anställda: arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor och logopeder som tillsammans arbetar för att patienten ska få den absolut bästa rehabiliteringen, alltid med våra värderingar "kvalitet, medkänsla och ansvar" som grund.

I neuroteamet arbetar 2 fysioterapeuter, 2 arbetsterapeuter och 2 logopeder. Vår nuvarande kurator går vidare till nytt arbete och vi söker därför dig som är intresserad av teamarbete.

Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion, en trivsam och öppen miljö och en glad stämning.

Arbetsuppgifter

Som kurator i neuroteamet träffar du patienter med neurologiska sjukdomar och skador som tex stroke, parkinson eller hjärntumör. Du stödjer patienter i kontakter med andra myndigheter som tex biståndsbedömare eller försäkringskassa, du har stödsamtal med patienter och även med närstående och du är en viktig del av teamet vid planering av patienters rehabilitering.
Det mesta av arbetet sker i patientens hem, individuellt eller tillsammans med kollega från teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kurator. Erfarenhet från liknande arbete och vidareutbildning inom neurologi är meriterande. Körkort är ett krav.

Övrig info

Vi månar om att ha den senaste kunskapen och satsar därför på kompetensutveckling både externt och internt och vi strävar efter att alltid utveckla oss själva och vår verksamhet.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, personalgym, friskvårdspass och har en fantastisk trädgård att nyttja sommartid.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 20/40

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anna Melin, Tel:08-684 33 752

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kurator
Capio Citykliniken Landskrona
2019-06-27