Kurator

Sista ansökningsdag: 2020-08-09   

Publicerades: 2020-06-17

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken i Tomelilla är en enhet som erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive BVC och Qvinnohälsa. Vi har c:a 5200 listade patienter.

Vi ser fram emot en ny arbetskamrat!
Välkommen att söka!

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Arbete som kurator på vårdcentral innebär att erbjuda personer med psykisk ohälsa ett tidigt omhändertagande.
Du kommer bland annat att arbeta med bedömning och behandling av personer med krisreaktioner, ångest, lätta och medelsvåra depressioner och stressrelaterade sjukdomar. Vi har ett stort fokus på arbete med integrerad beteendehälsa och struktur runt detta kommer att utvecklas tillsammans med dig.
Vi ska ha en hög tillgänglighet för en första bedömning vid psykisk ohälsa.
Arbetet är stimulerande med en hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter för utveckling. Vi erbjuder även kontinuerlig handledning.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet och erfarenheter inom integrerad beteendehälsa är meriterande.


Kvalifikationer

Du ska vara utbildad kurator, gärna med några års erfarenhet från primärvård eller specialistvård. Vi ser gärna att du har en vilja av att arbeta i team och har en god initiativförmåga. Du har ett tätt samarbete kring patienterna med läkare och sjuksköterskor på vårdcentralen.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Halvtid

Lön: Månadslön

Tillträde: Efter sommaren

Kontaktperson Capio

Elenor Nilsson, Tel:073-4449741

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Kurator
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-09-30