Kvalificerad Biomedicinsk analytiker med ultraljudskompetens sökes

Sista ansökningsdag: 2019-10-27   

Publicerades: 2019-10-01

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Fysiologiska Kliniken har ett brett spektrum av undersökningar. Vi utför bl a ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, Holter, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnediagnostik, compartmenttryckmät­ning och neurofysiologiska undersökningar.

Enheten är uppdelad på nio metodgrupper. Ett dynamiskt arbete med att ut­veckla enheten ytterligare pågår bl a genom svarsskrivning av undersökningsansvarig BMA.

Vi söker nu en Biomedicinsk analytiker (BMA) inom klinisk fysiologi, med stort intresse för yrkesområdet speciellt inom ultraljud som kan arbeta självständigt med stöd från övriga i teamet som närmast består av läkare, BMA och administrativ stödfunk­tion.

Vi utvecklar enheten ytterligare och behöver därför förstärka verksamheten med en Biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologi inriktning. Du kommer att arbeta med undersökningar och utvärdering av resultatet. Arbetet innebär också att fungera som expert­stöd för kolleger på kliniken och sjukhuset.

 Vi arbetar även med en ”Toyota-modell” som innebär att arbetsgruppen är delad under två dagar med en arbetstid på 6 timmar och en kvart med bibehållen heltids­lön. 

 Arbetstid: 36 tim och 30 min/v.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Kvalifikationer: Biomedicinsk analytiker med dokumenterad erfarenhet av ar­bete på Fysiologisk klinik och främst ha kunskaper i ultraljudsdiagnostik. Att du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Är bekväm och självgående och att du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell

Tillträde: Efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Mahmood Farasati, Vårdenhetschef, Tel:08-5870 2712

Facklig företrädare

Johan Cederlind, Tel:08-5870 2382

Tina Edengrim, Tel:08-5870 2326

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Biomedicinsk analytiker/undersköterska till laboratoriet
Capio Vårdcentral Berga
2019-10-25