Läkarchef till Fysiologiska kliniken

Sista ansökningsdag: 2018-12-01   

Publicerades: 2018-10-31

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med och utveckla Fysiologiska kliniken på Capio S:t Görans Sjukhus som vår nya läkarchef till en kombinerad tjänst som även innefattar kliniskt arbete?

Beskrivning

Vid Fysiologiska kliniken utreds funktionsrubbningar i olika organ med modernaste tänkbara apparatur.

Här undersöks bl a patienter med misstänkt kärlkramp eller klaffel i hjärtat, astma och förträngningar i blodkärl. Kliniken är ackrediterad av Swedac sedan 1996.

Fysiologiska kliniken har ett brett spektrum av akuta och elektiva undersökningar som är unikt i landet, vi utför bland annat ultraljud på hjärta och kärl, arbetsprov, spirometri, njurfunktionsundersökningar, sömnapnédiagnostik, compartmenttryckmätning och neurofysiologiska undersökningar. Enheten är uppdelad på sju olika metodgrupper.

 

Arbetsuppgifter

Som läkarchef på Fysiologiska kliniken är du första linjens chef som tillsammans med vårdenhetschefen ansvarar för verksamhetens dagliga drift. Kliniken har ett 50-tal medarbetare. Du har det ekonomiska ansvaret samt personalansvaret för ett 10-tal läkare. Uppdraget som läkarchef kombineras med klinisk tjänstgöring och du kommer även att vara medicinskt ledningsansvarig på kliniken.

Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen på Fysiologiska kliniken, tillsammans med bland andra vårdenhetschef och ekonomisk controller. Som läkarchef är du högst delaktig i att driva och utveckla verksamheten framåt och aktivt verka för en produktion anpassad till sjukhusets behov.

 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du är specialist inom klinisk fysiologi för att kunna utöva medicinskt ledningsansvar, men även annan relevant specialitet med dokumenterade kunskaper inom klinisk fysiologi kan vara tänkbar bakgrund.

Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av chefsuppdrag. Som person är du exekutiv och trygg i att fatta egna beslut. Du inspireras av att tänka nytt för att anpassa verksamheten till sjukhusets patientflöden med bibehållen hög kvalitet. Du är en social person som känner dig bekväm med många kontakter.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Anders Byström, telefon 08-58 70 35 11.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anders Byström, Verksamhetschef, Tel:08-58703511

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Specialist i allmänmedicin till Capio Göingekliniken Hässleholm
Capio Göingekliniken Hässleholm
2019-01-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Novakliniken Tomelilla
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-01-31
Specialist i allmänmedicin med möjlighet till medicinskt ansvar
Capio Läkarhus Hjortmossen
2019-01-31
Specialist i allmänmedicin till Capio Läkarhus Kvillebäcken
Capio Läkarhus Kvillebäcken
2019-01-04
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Grästorp
Capio Vårdcentral Grästorp
2018-12-31
Sektionschef Endoskopin
2018-12-16
Specialist i allmänmedicin, Capio Vårdcentral Högdalen
Capio Vårdcentral Högdalen
2018-12-15
Specialist i allmänmedicin till Capio Läkarhus Stenungsund
Capio Läkarhus Stenungsund
2018-12-10
Specialist i allmänmedicin med medicinskt ansvar till Capio VC Vårberg
Capio Vårdcentral Vårberg
2018-12-08
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Kungsholmen
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2018-12-07
Specialist i allmänmedicin till Capio Novakliniken Sjöbo
Capio Novakliniken Sjöbo
2018-12-02
Ögonspecialister
Capio Medocular AB
2018-12-02
Specialist i allmänmedicin Hemsjukvård och Mottagningsarbete
Capio Vårdcentral Årsta
2018-11-30
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Enköping
Capio Vårdcentral Enköping
2018-11-30
Specialist i allmänmedicin
Capio Citykliniken Båstad
2018-11-30
Specialist i allmänmedicin till Capio Vårdcentral Amhult
Capio Vårdcentral Amhult
2018-11-30
Capio Psykiatri Stockholm söker specialist i psykiatri
Capio Psykiatri Stockholm
2018-11-16
Capio Söker specialist läkare till Öppenvårdsmottagning
Capio Centrum för Stress och Trauma
2018-11-14