Läkare med ansvar för hemsjukvård sökes till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2021-03-31   

Publicerades: 2021-01-27

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus. Vårdcentralen har i dagsläget ca 11 000 listade och vi är ett drygt 20-tal medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Förutom specialister i allmänmedicin finns geriatriker i hemsjukvården, AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Teamarbete är centralt i vår vardag och vi arbetar med sambedömning av våra patienter vid dagliga ronder där alla professioner medverkar. Vi har även en egen onlinetjänst för våra patienter där de får rådgivning och hjälp direkt via Kungsholmens egen chatt. Vi har stort fokus på psykisk ohälsa och i vårt uppdrag ingår även att ta hand om barn och unga. Vi har en rehabkoordinator med i teamet och vi bedriver internet-KBT.

Beskrivning av tjänst

Är du läkare och vill ansvara för vår hemsjukvård tillsammans med ett team erfarna och kompetenta sköterskor? 

Arbetsbeskrivning

I den här tjänsten får du möjlighet att kombinera ansvar för våra hemsjukvårdspatienter med mottagningsarbete på vårdcentralen. Du arbetar med utredning och behandling av patienter inklusive hembesök. Inom Capio arbetar vi med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar utifrån tydliga riktlinjer där vi kontinuerligt följer upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg läkare, specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Det viktigaste är att du har erfarenhet av arbete inom primärvården och/eller hemsjukvård. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Du har ett intresse av att arbeta med digifysisk vård och vill vara med och utveckla det vidare. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling i en digifysisk primärvårdsmiljö i framkant
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar med möjlighet till visst hemarbete
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
  • Kollektivavtal i alla verksamheter
  • Tjänstepension enligt avtal
  • Friskvårdsbidrag

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 65-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fam Taranger, Tel:073-388 50 73

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-03-24
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Vallby
2021-03-11
Stockholms län
Capio Vårdcentral Årsta
2021-03-05
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-03-05