Läkare sökes för hjälp med vaccination mot covid-19

Sista ansökningsdag: 2021-05-31   

Publicerades: 2021-04-01

Beskrivning av tjänst

Var med och gör en samhällsinsats mot covid-19!

Capio vaccinerar i samarbete med region Stockholm.

För att kunna genomföra vaccinationer med ett bra flöde och god kvalitet behöver vi nu extrapersonal preliminärt under perioden april-augusti. Är du läkare och har möjlighet att hjälpa till med enstaka arbetspass, deltid/heltid eller kanske sommarjobb?

Tjänsterna är intermittenta visstidsanställningar ("timanställningar"). Vaccinationerna kommer att genomföras vid Filadelfia Convention Center vid S:t Eriksplan i centrala Stockholm. Förmodligen kommer ytterligare vaccinationscenter att öppna upp i Capios regi.

Syftet med våra vaccinationscenter är att kunna omhänderta en hög genomströmning av medborgarna vid massvaccinering (fas 4) mot Covid-19. Som timanställd kommer du ha möjlighet att påverka ditt schema och var du ska arbeta. Alla anställda kommer att få en digital introduktion med grundlig genomgång av arbetsrutiner.

Arbetsuppgifter

  • Att vara medicinskt ansvarig på plats
  • Bedöma avvikande hälsodeklarationer, ordinera utifrån gällande riktlinjer
  • Ordinera vaccin i systemet Vaccinera
  • Vid behov och när det finns tid vaccinera och iordningsställa vaccin (blanda och dra upp)
  • Ta hand om patienter som reagerar på vaccination och som behöver ytterligare vård, t.ex. behandling mot anafylaxi eller transport till sjukhus

Urval kommer att ske fortlöpande och intervjuer kommer att ske via telefonsamtal. Skicka med bevis om svensk läkarlegitimation. I den här rekryteringen är det endast aktuellt med anställning – inte konsultuppdrag/fakturering.

Tack för att du bidrar i vårt viktiga arbete!Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Vaccinationssamordnare, Tel:vaccinationscenter.sthlm@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-21
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-05-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Gubbängen
2021-05-12
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-07
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-05-02
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Stenungsund
2021-04-30
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-04-30
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-04-30