Läkare till Capio Go

Sista ansökningsdag: 2019-08-07   

Publicerades: 2019-07-07

Beskrivning av tjänst

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter                                                                   

Capio Go utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i samverkan med andra Capio-verksamheter och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna. Vi har ett brett utbud och patienter kan söka hjälp hos oss för ett 80-tal sökorsaker. Kan vi inte hjälpa patienten digitalt har vi möjlighet att hjälpa patienten vidare till någon av våra fysiska vårdcentraler. Hos oss arbetar läkare, psykologer sjuksköterskor, fysioterapeuter och barnmorskor.

Beskrivning av tjänst

Patienter kan när som helst på dygnet söka oss på Capio Go, de loggar in med Bank-Id och väljer sökorsak. De får svara på ett antal frågor kring sina besvär, tidigare sjukdomar samt eventuella tidigare behandlingar. Svaren skickas in via vår plattform, därifrån startar läkaren en chatt med patienten som kan få medicinsk bedömning, råd eller recept. Vi arbetar nu för att anställa fler som arbetar minst 50% hos oss för att  kunna utveckla vår tjänst och teamarbetet för att ge patienterna rätt vård på rätt nivå.

När du börjar arbeta hos oss så genomgår du en gedigen onboarding innefattande hur man arbetar digitalt, hur man använder vår plattform och våra medicinska riktlinjer. Du får också personlig uppföljning

Du har möjlighet att arbeta varifrån du vill då arbetet sker digitalt.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk specialistexamen allmänmedicin (annan specialistexamen efter individuell bedömning), eller har gjort minst två år ST allmänmedicin. 

Som person är du Du håller hög kvalitet i ditt arbete, är noggrann och van att arbeta självständigt. Med god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska möter du patienter där de är. Som person är du positiv och du trivs i förändring samt har ett engagemang i utvecklingen av digital vård.

 

Övrig information

Du kan välja att arbeta hos oss i varierande omfattning. En tjänst på Capio Go kan kombineras med annan tjänst inom Capio eller annat arbete. 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50% -100%

Lön: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Meurling Verksamhetschef, Tel:073 - 388 49 59 cecilia.meurling@capio.se

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Novakliniken Tomelilla
2019-09-29
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Viksjö
2019-09-11
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Skogås
2019-08-30
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Södermalm
2019-08-22
Underläkare
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-08-11
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2019-08-02
Legitimerad läkare till NYA Capio Läkarhus Selma
Capio Läkarhus Selma
2019-07-25