Läkarsekreterare/receptionist

Sista ansökningsdag: 2018-05-31   

Publicerades: 2018-03-22

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,6 miljarder kronor, och har över 1 500 medarbetare. Specialistkliniker har verksamhet inom fem områden: geriatrik, ögonsjukvård, psykiatri och single episode.

Capio Medocular, grundat 1986, är ett av Nordens största privata ögonsjukvårdsföretag med kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Eslöv, Jönköping och Uppsala samt samarbetsfilialer i Örebro , Falun och Sundsvall. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrskirurgi och synfelskirurgi.

Capio Medocular grundades 1986 i Uppsala och 1994 öppnades kliniken i Göteborg. Våra verksamhetsområden är medicinsk ögonmottagning, gråstarroperationer samt synfelsoperationer. Vi har mycket centralt belägna lokaler på Östra Hamngatan 52.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Läkarsekreterare/receptionist

Vi söker nu en läkarsekreterare/receptionist till vår enhet på Capio Medocular i Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna består av journalutskrifter efter diktat, remisshantering, scanning, receptionistarbete samt övrig administration i verksamheten. Det är viktigt för oss att du delar vår passion för att skapa en arbetsplats som ger glädje och trygghet för vårdsökande, anhöriga och medarbetare. Vår moderna mottagning och operationsenhet utgör en dynamisk arbetsplats där verksamheten centreras runt den vårdsökande. Kvalité, uppföljning och utveckling utgör centrala delar av verksamheten.

Kvalifikationer

Meriterande med kännedom om ögonsjukvård samt journalsystemet Cosmic.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2018-05-01

Kontaktperson Capio

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Medicinsk sekreterare - Capio Vårdcentral Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2018-06-21
Capio Läkarhus Lysekil söker Medicinsk sekreterare
Capio Läkarhus Lysekil
2018-05-17
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Sävedalen
Capio Vårdcentral Sävedalen
2018-05-06
Medicinsk sekreterare till Capio Vårdcentral Sävja
Capio Vårdcentral Sävja
2018-05-05
Medicinsk sekreterare till Capio vårdcentral Hovshaga
Capio Vårdcentral Hovshaga
2018-05-04
Medicinsk sekretetare till Akuten på Capio Maria
Capio Maria Akuten/Intaget
2018-04-29
Medicinska sekreterare till Medicinska sekreterarenheten
Medicinkliniken
2018-04-22
Medicinsk sekreterare till Capio Citykliniken Singelgatan
Capio Citykliniken Malmö Singelgatan
2018-04-20