Leg Arbetsterapeut

Sista ansökningsdag: 2021-10-28   

Publicerades: 2021-09-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi en Leg Arbetsterapeut till vår trevliga allmänpsykiatriska mottagning centralt på Södermalm i Stockholm. Vi ligger i närheten av Zinkensdamm med närheten till utemiljön i Tantolunden och Skinnaviksparken. I samma hus och gatan bakom så driver Capio psykiatri flera specialistmottagningar inom patient området psykiatri. 


Arbetet kommer att innebära självständiga bedömningar, undersökningar och behandlingar av patienter allmänpsykiatriska diagnoser. Du samverkar med övriga teamet för att kartlägga patientens behov och förmågor och därmed bidra till en sammanhängande utredning och vård. Vi samverkar också med både interna och externa aktörer. Att vidareutveckla och förbättra är en viktig del i arbetet, att stödja och fortbilda andra yrkesgrupper inom området arbetsterapi är också en del av arbetet. 

Vi tror att du är en person som har en god samarbetsförmåga och naturlig entusiasm för yrket.  Du kommer att omges av trevliga kollegor med specialistkompetens och premierar god arbetsmiljö.  

Arbetsuppgifter

Kartlägga och bedöma patientens behov av att förbättra förutsättningarna för en fungerande, meningsfull vardag. Inventera olika vardagliga aktiviteter såsom hjälpmedel av olika slag, anpassningar, förbättra strategier, rutiner, träna olika färdigheter i aktiviteter såsom sociala och fysiska. Finna balans i aktiviteter m.m. Kunna utforma grupper med arbetsterapeutiska innehåll.

 

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut. Gärna med utbildning i rehabkoordinering. 

Villkor

Provanställning 6 månader. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 procent

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Rehab Strömstad
2021-11-03
Stockholms län
Capio Geriatrik
2021-11-01
Skåne län
Capio Bemanning
2021-10-31
Stockholms län
Ortopedkliniken
2021-10-20