Leg Fysioterapeut med kompetens i rehabkoordinering

Sista ansökningsdag: 2020-12-04   

Publicerades: 2020-11-04

Om oss

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland och Halland. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi är ett härligt och professionellt gäng som arbetar med multimodal rehabilitering MMR2. Personalen har en gedigen erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss till varandra. Vi öppnade mottagningen i januari 2019 i patient området Capio Psykiatri. Vi sitter i fina och fräscha lokaler med utsikt över Zinkensdamm och Tantolunden. Vi bedömer patienter i team och har teamkonferenser. Hos oss arbetar 4 specialistläkare, 6 fysioterapeuter, 7 psykologer, 2 sjuksköterskor, 2 rehabkoordinatorer/arbetsterapeuter och 4 st administratörer.

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator hjälper du till att koordinera insatser från patienten, andra vårdgivare, arbetsgivaren, försäkringskassan och ibland arbetsförmedlingen. Den andra delen av tjänsten är som leg fysioterapeut, där ingår det bedömningar i team, grupp och enskilda besök. Du är öppen för att hålla gruppbehandling och enskilda besök. Förutsättning är att du tycker om att arbeta i team.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gått kursen "Koordinering av rehabprocessen, 7,5 hp" och är specialistutbildad fysioterapeut.  

Villkor

Månadslön. 6 månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:0767729243

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-12-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2020-12-13
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2020-12-07
Stockholms län
Capio Rehab Sollentuna
2020-12-02
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2020-12-01
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-11-27