Leg fysioterapeut till sökes till ny geriatrisk klinik i Vårberg

Sista ansökningsdag: 2019-08-11   

Publicerades: 2019-07-10

Beskrivning av tjänst

Vill du vara med från början?

I november öppnar Capio geriatrik Vårberg och kommer erbjuda 32 vårdplatser i nyrenoverade lokaler med närhet till tunnelbana och promenadstråk. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut. Capio har omfattande erfarenhet av geriatriskt omhändertagande samt håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett geriatriskt helhetsperspektiv.

Som fysioterapeut hos oss får du ett stort ansvar och du utvecklas ständigt tillsammans arbetskamraterna i ditt team. Vi är flexibla, erbjuder goda arbetsvillkor, kompetensutveckling och ett trevligt arbetsklimat.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut. För oss är det av stor vikt att varje medarbetare får komma till sin rätt och att allas kompetens utvecklas och tas tillvara på bästa sätt. En del i att stödja detta är vårt arbetssätt med multiprofessionella team. På detta sätt hoppas vi tillsammans kunna vidareutveckla och förbättra verksamheten med nya rutiner och arbetssätt, allt för att ge patienten bästa tillgängliga vård.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk och är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Du bör vara engagerad, driven och ha förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel.

Anställningsform

- Heltid, fast. Provanställning på 6 månader tillämpas.

- Tillträde: november eller enligt överenskommelse

- Helgtjänstgöring ingår

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: Enl. överenskommelse

Lön: Månadslön

Tillträde: November eller enl. överenskommelse

Kontaktperson Capio

varberg@capio.se, Tel:

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Orust
2019-08-31
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut
Capio Lundby Närsjukhus
2019-08-31
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Strömstad
2019-08-11
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Kvillebäcken
2019-07-28