Leg. fysioterapeut till vår Smärtklinik

Sista ansökningsdag: 2019-05-05   

Publicerades: 2019-04-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker nu dig, legitimerad fysioterapeut, som är speciellt intresserad av smärtrehabilitering samt utmattningssyndrom och som uppskattar att arbeta i team.

Smärtrehabiliteringen är en öppenvårdsmottagning som ingår i vårdval rehabilitering vid långvarig smärta och utmattningssyndrom. Vi tar emot remisser från hela landet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa och långvariga smärttillstånd samt patienter med utmattningssyndrom. Vi arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering och hos oss är patienten vår viktigaste teammedlem.

Här får du bland annat samarbeta med smärtläkare, fysioterapeut, sjuksköterska, arbetsterapeut och socionom. Handledning av arbetsgruppen sker regelbundet.

Arbetsuppgifter

Arbetet på smärtrehabiliteringen innebär bedömningar i samråd med övriga teammedlemmar, planering av behandling tillsammans med patienten och övriga teamet samt rehabverksamhet i grupp- eller individuell form (ofta i nära samarbete med övriga professioner). I arbetsuppgifterna ingå även verksamhets- och kvalitetsutveckling.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från rehabilitering vid långvarig smärta och utmattning är meriterande. Vi söker dig som gillar att samarbeta eftersom du kommer ha många olika kontaktytor i din roll, både gentemot patienter och kollegor.

Villkor

Tjänsten är ett föräldravikariat och sträcker sig från 2019-05-13 -2020-04-30. Start- och slutdatumet kan även ske enligt överenskommelse. Omfattningen på tjänsten kan vara mellan 50-100% beroende på vad du önskar.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-05-05. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: 2019-05-13 eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Liv Larsson, Enhetschef, Leg psykolog, Tel:08-58 70 31 10 (via växeln)

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Gårda
2019-05-31
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2019-05-31
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-30
Fysioterapeut/Sjukgymnast - Psykiatrin
Capio Lundby Närsjukhus
2019-05-24
Specialistutbildad fysioterapeut till smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-05
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Lekeberg
2019-05-04
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-30