Leg läkare. Vikariat, vårdavdelning för hemlösa

Sista ansökningsdag: 2022-01-31   

Publicerades: 2022-01-11

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Heldygnsvården för hemlösa erbjuder vård till patienter som lever i hemlöshet. Patienter kommer ofta till oss på grund av somatisk sjukdom eller skada, många gånger i kombination med psykisk sjukdom och/eller beroende. Vi har 14 vårdplatser varav en är en palliativ vårdplats.

Personer som lever i hemlöshet har ofta komplexa behov av vårdinsatser och sociala insatser. Vi arbetar personcentrerat och strävar efter att tillgodose patienten vård och stöd utifrån ett helhetsperspektiv. Vi samverkar med socialtjänst och andra vårdgivare.

Vi är belägna på Maria sjukhus på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter såsom bedömning, diagnostik och behandling. Du deltar i teamarbetet på avdelningen och ni planerar tillsammans med patient, närstående, andra vårdgivare och socialtjänst.

Kvalifikationer

Vi söker läkare med erfarenhet eller intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Erfarenhet av somatisk, psykiatrisk och palliativ vård är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är flexibel och lösningsinriktad. Du har ett gott bemötande, en positiv grundinställning och en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Tjänsten är ett vikariat 2-3 månader på heltid. Eller tills ordinarie läkare är åter i tjänst.   Preliminärt tillträde i februari. Finns möjlighet till förlängning på deltid.

Vi arbetar med löpande urval och rekrytering ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2022-04-30

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anette Wennerskog, Tel:08-598 341 74

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Vårberg
2022-02-28
Skåne län
Capio Vårdcentral Gärsnäs
2022-02-20
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Orust
2022-02-19
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2022-02-17
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2022-02-13
Stockholms län
Capio Geriatrik
2022-02-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Farsta
2022-02-12
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Västerås City
2022-02-11
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2022-02-06
Skåne län
Capio Vårdcentral Bunkeflo/Hyllie
2022-02-05
Stockholms län
Capio Bemanning
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Klippan
2022-01-31
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2022-01-30