Leg Läkare

Sista ansökningsdag: 2019-06-02   

Publicerades: 2019-05-02

Om oss

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar. Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Vi lägger också stor vikt vid att anhöriga ska känna tillit till vården. Vi arbetar i ett multi-professionellt team och vården ges dygnet runt.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med palliativ vård och multisjuka patienter som vårdas i hemmet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå bästa möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete. Verksamheten bedrivs dygnet runt, vi erbjuder regelbunden handledning och kollegialt stöd. Du arbetar tillsammans med erfarna specialistläkare.

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av palliativ vård, ASIH vård och specialistläkarexamen. Giltigt B-körkort är ett krav då vi vårdar patienterna i deras hem.

För närmare upplysning kontakta:
Linda Holmgren tel:718 60 91 tf. Verksamhetschef
Birgitta Casparson tel: 718 60 52 Bemanningsansvarig överläkare

Capio Geriatrik Nacka är en del av Capio-koncernen. Vi bedriver geriatrisk och palliativ vård samt avancerad sjukvård i hemmet på uppdrag av Stockholms läns landsting. Vi finns på Nacka Närsjukhus.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40h/v

Lön: Månadslön/timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Linda Holmgren, Tel:08 7186091

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-06-11
Legitimerad läkare
Capio Husläkarna Kungsbacka
2019-06-01
Legitimerad läkare
Capio Vårdcentral Södermalm
2019-05-30
Vårdcentral för hemlösa söker underläkare för sommarvikariat 2019
Capio Psykiatri
2019-05-24