Leg psykolog

Sista ansökningsdag: 2021-10-29   

Publicerades: 2021-09-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår. Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom Hud, ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, specialiserad barn- och ungdomspsykiatrisk, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Örebro och Halland. Vi arbetar på uppdrag från regioner både på vårdavtal och vårdval.

Capio psykiatri Stockholm bedriver psykiatrisk vård på specialistnivå i syfte att uppnå en förbättrad psykisk hälsa. Den psykiatriska vården består av öppenvårdsmottagning och heldygnsvård.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Nu söker vi dig leg psykolog med inriktning KBT och ett brinnande intresse för allmänpsykiatri och särskild hög kompetens att behandla personer inom specialistpsykiatrisk vård över 18 år. Vi är ett trevligt och mycket kompetent arbetslag som sitter i ljusa fräscha lokaler centralt på Södermalm med närhet till grönområden vid Tantolunden och Skinnaviksparken. Vi tror att du som söker har en god samarbetsförmåga och stor entusiasm för yrket. Vi lägger stor vikt vid ständigt förbättringsarbete för att skapa god vårdprocesser till våra patienter. Vi ligger nära våra andra specialistkliniker inom psykiatri och har goda samarbeten med dessa. 


Hos oss får du arbeta med flera psykiatriska diagnoser inom allmänpsykiatri både enskilt och i grupp. Vi söker någon som tycker om att leda i olika typer grupper både digitalt och fysiskt samt uppdatera sig inom evidensbaserade regionala vårdprogram och ständig förbättra behandlingsinnehåll. Du deltar i konsultationer med kollegor och bidra just med ditt kompetensområde. 

Arbetsuppgifter

Psykologiska bedömningar, utredning, behandling och utvärdering. Tillämpa bland annat behandling i grupp och enskilt för personer med diagnoser såsom ADHD, GAD, Social fobi, depression, ångest, PTSD och bipolär sjukdom m.m. Handleda kollegor och bidra till förbättringsarbete. 

Kvalifikationer

Leg psykolog med inriktning KBT. Gärna med kunskaper i färdighetsträning/DBT. 

Villkor

Provanställning 6 månader. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 procent

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Catarina Stenmark, Tel:076 772 92 43

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-11-30
Hallands län
Capio Husläkarna Kungsbacka
2021-11-18
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-11-18
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Lundby
2021-11-15
Västerbottens län
Capio Hälsocentral Norrlandskliniken
2021-11-07
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Strömstad
2021-11-03
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-10-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2021-10-29
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2021-10-27