Leg Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till avd 20 - timvikarie

Sista ansökningsdag: 2017-10-11   

Publicerades: 2017-09-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Avdelning 20 är en medicinsk avdelning med 29 vårdplatser fördelade på specialiteterna gastroenterologi, hematologi samt lungmedicin.

På avdelning 20 vårdas patienter med sår/blödning i mag-tarmkanalen, kroniska inflammatoriska tarmsjukdomar som Crohns sjukdom och Ulcerös kolit, leversjukdomar som tumörsjukdomar samt patienter som påverkas av KOL och astma. Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Arbetsuppgifter

Vi jobbar med förbättringsarbete efter Lean modellen dvs. vi vill bort från vårdens traditionella stuprörstänkande och gammalmodiga massproduktionsfilosofi. En modern vård med patienten i centrum fokuserar på effektiva patientflöden, där allt som görs tillför patienten verkligt värde. På avdelning 20 jobbar vi enligt ett arbetssätt som heter Puls och Plan där hela teamet deltar i planeringen av patientens omvårdnad och medicinska vård. Arbetssättet har utarbetats av personalen på avdelning 20 och syftar till att stärka patientsäkerheten och effektiviteten i det dagliga arbetet.

Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team som ingår sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, kurator, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och dieter. Sjuksköterskor och undersköterskor alternerar mellan de olika specialiteterna. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och ett omväxlande arbete i ett tvärprofessionellt team runt patienter och närstående. Som sjuksköterska ser du hela patienten och kan anpassa ditt omhändertagande till patientens olika behov under vårdtiden. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och har ansvar för fem till sex patienter.

Hos oss erbjuder vi dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning samt delaktighet i avdelningens fortlöpande utvecklingsarbete. Vi har ett lärande arbetsklimat där kompetensutveckling är i fokus. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie som legitimerad sjuksköterska med intresse för omvårdnad mot hematologi, gastroenterologi samt lungmedicin och/ eller har specialist kompetens, alt. tidigare erfarenhet av ex. hematologi, gastroenterologi och/ eller lungmedicin. För att trivas hos oss värdesätter du teamarbete men du kommer även att jobba självständigt och fatta egna beslut. Stor vikt läggs av personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: Timvikarie

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Kerstin Glockner, Tel:08-5870 3074

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterskor till Ortopedkliniken
Ortopedkliniken
2017-10-31
Sjuksköterskor till akutmottagningen
Akutkliniken
2017-10-04
Nattsjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-10-01
Sjuksköterska till akutgeriatrisk enhet
Capio Geriatrik AB
2017-10-01
Leg Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska till avd 20 - heltid
Medicinkliniken
2017-10-01
Sjuksköterska till neurologiska kliniken
Neurologiska kliniken
2017-09-30
Sjuksköterskor till MAVA
Akutmedicinska kliniken
2017-09-30
Sjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning
Capio Geratrik Nacka
2017-09-30
Nattsjuksköterska till geriatrisk vårdavdelning
Capio Geratrik Nacka
2017-09-25