Leg. fysioterapeut inom ortopedi

Sista ansökningsdag: 2018-09-01   

Publicerades: 2018-08-01

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2000 anställda, 330 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år. Vår vision är att driva framtidens sjukvård och vår mission att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Dagens Medicin utsåg i sin senaste ranking Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus.

Beskrivning av tjänst

Paramedicinska enheten

Vi är 15 fysioterapeuter och 7 arbetsterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd på Ortopedkliniken och förväntas utföra samtliga fysioterapeutiska arbetsuppgifter vilket innefattar polikliniska besök, gruppbesök och avdelningsarbete. Viss helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning, tidig mobilisering och initiering av rehabiliteringsträning efter ortopedisk kirurgi. Goda möjligheter till utbildning både externt och internt av kunniga och erfarna kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med intresse för och erfarenhet av ortopedi. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, framåtanda och samarbetsförmåga.

Villkor

Tillsvidare, heltid. Vi tillämpar flextid.

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därmed inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

   

 Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Pär Risberg, Tel:08-58701622

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Fysioterapeut specialist inom området Idrottsmedicin/Ortopedi och OMT
Capio Artro Clinic AB
2018-09-30
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Rehab Angered
Capio Rehab Angered
2018-09-21
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Rehab Angered
Capio Rehab Angered
2018-09-03
Fysioterapeut Capio Rehab Lina Hage
Capio Rehab Lina Hage
2018-08-31
Sjukgymnast/fysioterapeut
Medicinkliniken
2018-08-31
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Vårdcentral Sävja
Capio Vårdcentral Sävja
2018-08-26
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Limhamn
2018-08-26