Leg. fysioteraput till vikariat

Sista ansökningsdag: 2020-12-02   

Publicerades: 2020-11-18

Beskrivning av tjänst

Nu finns det möjlighet att arbeta hos oss på Capio Rehab Sollentuna!

I januari öppnade Capio Rehab Sollentuna och under hösten öppnade vi en till avdelning vilket gör att vi erbjuder totalt 34 vårdplatser. Just nu söker vi en fysioterapeut till ett vikariat som kommer pågå fram till och med den 17 januari 2021. 

Vi erbjuder vårdplatser i centralt belägna och nybyggda lokaler med gångavstånd till pendeltåg. Lokalerna ligger högst upp i Sollentuna sjukhus med en strålande utsikt över Edsviken. Det multiprofessionella teamet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Capio har omfattande erfarenhet av slutenvårdsrehab och håller en hög nivå på de medicinska insatserna. Vi arbetar målmedvetet för att uppnå högsta möjliga vårdnivå för alla patienter utifrån ett helhetsperspektiv. I vårt uppdrag ligger rehabilitering inom thorax, allmänkirurgi, ortopedi och medicinsk rehabilitering. Som fysioterapeut hos oss träffar du patienter från 18 år och uppåt, med en stor variation av diagnoser och problematik.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut. Vi ser gärna att du som fysioterapeut har klinisk erfarenhet samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har god kommunikativ förmåga och är noggrann och nyfiken. Du har ett tydligt rehab-tänk.

Anställningsform

Vikariat som sträcker sig till den 17 januari 2021
Tillträde: Så snart som möjligt

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2021-01-17

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Så snart som möjligt

Kontaktperson Capio

Sara Jousma, Tel:070-1602870

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Selma
2020-12-31
Stockholms län
Capio Vårdcentral Bro
2020-12-13
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-10
Östergötlands län
Capio Psykiatri
2020-12-09
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2020-12-07
Stockholms län
Capio Psykiatri
2020-12-04
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Hjortmossen
2020-12-01
Skåne län
Capio Vårdcentral Simrishamn
2020-11-27