Leg. psykolog till Smärtrehabiliteringen

Sista ansökningsdag: 2019-05-12   

Publicerades: 2019-04-11

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Från den 1 maj 2019 kan vi erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Verksamheten växer och vi söker nu dig, legitimerad psykolog, som är speciellt intresserad av smärtrehabilitering samt utmattningssyndrom och som uppskattar att arbeta i team.

Smärtrehabiliteringen är en öppenvårdsmottagning som ingår i vårdval rehabilitering vid långvarig smärta och utmattningssyndrom. Vi tar emot remisser från hela landet för bedömning och rehabilitering av personer med komplexa och långvariga smärttillstånd samt personer med utmattningssyndrom. Vi arbetar i multimodala team från bedömning till avslutad rehabilitering och hos oss är patienten vår viktigaste teammedlem.

Här får du bland annat samarbeta med smärtläkare, fysioterapeut, sjuksköterska, arbetsterapeut och socionom. Handledning av arbetsgruppen sker regelbundet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet på smärtrehabiliteringen innebär bedömningar i samråd med övriga teammedlemmar, planering av behandling tillsammans med patienten och övriga teamet samt rehabverksamhet i grupp- eller individuell form (ofta i nära samarbete med övriga professioner). I arbetsuppgifterna ingår det även verksamhets- och kvalitetsutveckling i arbetsuppgifterna samt handledning av studenter.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med inriktning ACT. Vi ser gärna att du har en bred klinisk erfarenhet samt vana av teamarbete och gruppbehandling. Du behöver vara en självständig, engagerad och flexibel lagspelare med intresse för att vara med och utveckla verksamheten. Erfarenhet krävs.

Ansökan

Sista ansökningsdatum för tjänsten är 2019-05-12. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Liv Larsson, Enhetschef, leg psykolog, Tel:08-58 70 31 10 (vxl)

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog eller Psykoterapeut
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2019-05-31
Psykolog
Capio Vårdcentral Rågsved
2019-05-17
Psykolog till Capio Vårdcentral Gubbängen
Capio Vårdcentral Gubbängen
2019-05-16
Pyskologer online till Capio Go
Capio Go
2019-05-12
Capio Psykiatri söker psykolog till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-10
Capio Psykiatri Stockholm söker KBT- psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog till mottagning för långvarig smärta och utmattning
Capio Psykiatri
2019-05-01
Psykolog/PTP-psykolog/Psykoterapeut/Socionom
Capio Vårdcentral Strömstad
2019-04-28
Psykolog vikariat Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-04-26