Leg. psykolog till Capio Farsta VC

Sista ansökningsdag: 2019-09-05   

Publicerades: 2019-07-15

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Farsta är en stor vårdcentral belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Farsta Centrum med närhet till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med drop-in dagligen, sköterskemottagning, hemsjukvård och ett stort psykosocialt team. Vi har även en rehabenhet med sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietister och kiropraktorer knuta till verksamheten.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är legitimerad psykolog med KBT inriktning för arbete på vår mottagning inom barnuppdraget. Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder handledning för bästa resultat för patienten och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt.

Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet från BUP eller motsvarande organisation. Primärvårdens barnuppdrag omfattar barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år varför vi värdesätter tidigare erfarenhet av att ha arbetat med dessa åldrar.

Då vi arbetar utifrån KBT på vår mottagning söker vi specifikt dig med denna inriktning.

Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Radecka enhetschef, leg. psykolog, Tel:08-555 554 00

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Psykolog
Capio Citykliniken Malmö Centrum
2019-09-29
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-09-15
Capio Psykiatri Stockholm söker leg psykolog till öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-09-08
Leg.psykolog till Capio Farsta VC
Capio Vårdcentral Farsta
2019-09-05
Psykolog till Capio Vårdcentral Bro
Capio Vårdcentral Bro
2019-09-01
Psykolog Capio Vårdcentral Lina Hage
Capio Vårdcentral Lina Hage
2019-08-31
Psykolog Capio Närsjukvård Ringen
Capio Vårdcentral Ringen
2019-08-31
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-08-31