Leg.sjuksköterska - Astma/KOL till Capio Go / Capio Hemma

Sista ansökningsdag: 2020-11-07   

Publicerades: 2020-10-08

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Vi söker dig Leg. Sjuksköterska med vidareutbildning inom Astma/KOL 

Vi på Capio Go erbjuder patienter medicinsk bedömning, behandling, råd och recept. Idag jobbar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, psykologer och fysioterapeuter i vår digitala tjänst. Tillsammans jobbar vi patientfokuserat för att på bästa möjliga sätt bemöta våra patienter. 

Den digitala vårdmottagningen kompletterar Capios drygt 100 vårdcentraler i Sverige och bidrar till ökad tillgänglighet och service för patienterna - digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.

Som distriktssköterska genomför du medicinsk bedömning, behandlar, gör uppföljningar och guidar patienter i vår chatt samt är delaktig i att utveckla vår verksamhet.

För mer information besök gärna vår verksamhet Capio.se

Då allt arbete sker digitalt via chatt har du möjlighet till att ha flexibel arbetsplats.

Arbetsuppgifter

  • Astma / KOL ssk i Capio Hemma "för ett friare och friskare liv" en digital vårdtjänst för distansmonitorering 
  • Löpande kontakt med patienter via chatt i Capio Go
  • Övergripande kontroll av inkommande patientflöde.
  • Genomför medicinsk bedömning utifrån våra evidensbaserade och patientsäkra CPI:er. Ger rådgivning, behandlar eller guidar till rätt vårdgivare/vårdnivå. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska och sätter patienten i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och kan ta egna beslut. Vi ställer höga krav på medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper, social kompetens och förmåga att uttrycka dig väl i skrift. Du ska under vissa dagar jobba med Capio Hemma där vi distansmonitorerna patienter med kronisk sjukdom som diabetes, hypertoni, hjärtsvikt, astma och KOL. Vi behöver stärka vårt team med ytterligare en astma/KOL-sjuksköterska. 

Erfarenhet av telefon/chatt /video och rådgivning är meriterande.

Andra egenskaper hos dig som vi värdesätter är om du är målmedveten, kreativ, lösningsfokuserad och med service i fokus. Vi är ett nära sammansvetsat digitalt team. Vår kontakt med patienten sker via oftast via chatt och vi förutsätter att du har god digital grundkunskap. 

 

Villkor

Jobba var ifrån du vill så länge du befinner dig inom EU´s gränser. Du behöver ha tillgång till en egen dator och ha god internetuppkoppling.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Lön: månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Persson, Tel:0733-884846 / cecilia.persson@capio.se

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Uppsala län
Capio Vårdcentral Sävja
2020-11-30
Skåne län
Capio Citykliniken Lund Clemenstorget
2020-11-29
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2020-11-29
Skåne län
Capio Novakliniken Sjöbo
2020-11-27
Värmlands län
Capio Vårdcentral Vänern
2020-11-15
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2020-11-15
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-06
Gävleborgs län
Capio Hälsocentral Bomhus
2020-11-06
Östergötlands län
Capio Vårdcentral Berga
2020-11-06
Skåne län
Capio Novakliniken Veberöd
2020-11-01