Leg.läkare med möjlighet till ST till Capio vårdcentral Nynäshamn

Sista ansökningsdag: 2020-08-17   

Publicerades: 2020-07-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Nynäshamn finns i centrala Nynäshamn med 10 minuters promenad från Nynäshamns pendeltågsstation. Vi är en medelstor vårdcentral med drygt 11 350 listade patienter.
På vår vårdcentral finns utöver sedvanlig läkar- och sjuksköterskemottagningen framföralllt diabetes-, astma/KOL, hypertoni- och äldremottagning. Vi har även psykosocial mottagning, hemsjukvård och medicinsk fotsjukvård. Vi har ett nära samarbete med Capio Rehab Nynäshamn.
I samma byggnad finns Capio Geriatrik med direktintag, Aleris Röntgen och from 31 augusti Karolinska Närvårdslaboratorium.
Vi är en rökfri arbetsplats.

Beskrivning av tjänst

Leg. läkare med möjlighet till ST i allmänmedicin till vårdcentralen med glesbygdsmedicin och i närheten till storstan.

Vi är ett glatt och engagerat team kring bedömning, planering och behandling av våra patienter. Vi arbetar aktivt med att utveckla teamarbetet mellan professioner, genom sambedömning och ett lärandeklimat.

Vi har många patienter med kroniska diagnoser och arbetar med diabetes-, astma/KOL- och hypertoniteam där vi fokuserar på kvalitet och kontinuitet.

Även vid vår äldremottagningen arbetar vi med sambedömning inför fysiska besök för att varje besök ska var väl förberett till rätt yrkeskategori i rätt tid.  Vi arbetar i team med läkemedelsgenomgångar och planering till de sköraste patienterna.

Vi har hemsjukvården där vi har vi börjat med videobesök för att möjliggöra uppföljningar och utvärderingar tillsammans med sjuksköterska och patient.

I arbetet ingår mobil närsjukvård med hembesök hos patienter.

Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad  läkare med legitimation och som har erfarenhet av arbete inom vården (AT-tjänstgöring). Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning. Vi är en rökfri arbetsplats.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Kontaktperson Capio

Bodil Björnsdotter, Tel:070-160 28 38

Eva Westerberg, Tel:0706-18 59 09

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
ST-läkare allmänmedicin
Capio Citykliniken Båstad
2020-08-30