Leg.läkare/underläkare

Sista ansökningsdag: 2021-04-30   

Publicerades: 2021-03-30

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Läkarhus ligger i hjärtat av Stenungsund med utsikt över havet. Hos oss har över 14 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi teambaserat. Det gör vi för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi har ett psykosocialt team samt ett rehabteam och även här samarbetar vi över professionsgränserna. Hos oss finns även företagshälsovård som erbjuder tjänster som hälsokontroller, intyg, rehabilitering, utbildningar och vaccinationer - helt anpassat efter våra kunders behov.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Vi söker en Leg. läkare eller underläkare som vill utvecklas på vår vårdcentral. Som läkare hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök, under handledning av specialist i allmänmedicin. Vi har dagliga ronder där specialist i allmänmedicin, ST-läkare, leg. läkare och underläkare/AT-läkare tillsammans med bl.a. sjuksköterskor, psykolog och fysioterapeuter går igenom inkommande patientärenden för att säkerställa att patienten bedöms inom rätt tid och av rätt instans. Teamarbete och kollegialt samarbete är nyckelord för oss.

Capio Läkarhus Stenungsund är en utbildningsvårdcentral och har utöver specialister i allmänmedicin, geriatrik och kardiologi leg. läkare och ST-läkare i allmänmedicin samt i perioder AT-läkare. Utöver det har vi en psykiatriker/smärtläkare och en barnläkare som kommer regelbundet i konsultations- och utbildningssyfte.

Utöver badrocksavstånd till havet, luncher på bryggan, nya fina lokaler och härliga kollegor kan vi erbjuda en god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll som läkare.

Tillträde 1 juni eller enligt överenskommelse, med god möjligheter till förlängning. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomgått läkarutbildningen och har behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Tidigare erfarenhet av primärvård är meriterande och ett genuint intresse för allmänmedicin är en god förutsättning. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har en lokal anknytning till vårt närområde. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader

Omfattning: Heltid

Anställning t.o.m.: 2021-08-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Verksamhetschef., Tel:0735-58 63 25. viktor.persson@capio.se

Jakob Petersen, Medicinskt ansvarig läkare. , Tel:jakob.petersen@capio.se

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-05-31
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-21
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-05-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Gubbängen
2021-05-12
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-07
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-05-02
Skåne län
Capio Citykliniken Broby
2021-04-30
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-04-30