Leg. Psykolog

Sista ansökningsdag: 2019-11-28   

Publicerades: 2019-11-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Hos oss på Capio Läkarhus Stenungsund har cirka 15 000 patienter valt att lista sig – det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi vågar påstå att vi ligger i framkant i utvecklingen av en modern primärvård. Vi har ett stort vårdutbud och på vår mottagning arbetar vi till stor del teambaserat för att på bästa sätt ta tillvara på yrkesgruppernas olika kompetenser och för att våra patienter ska få ett så smidigt och effektivt omhändertagande som möjligt. Vi har ett stort psykosocialt team samt ett stort rehabteam och även här samarbetar vi över professionsgränserna. Hos oss finns även företagshälsovård som erbjuder tjänster som hälsokontroller, intyg, rehabilitering, utbildningar och vaccinationer - helt anpassat efter våra kunders behov.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är psykolog och har erfarenhet av eller ett stort intresse för att leda arbetet med psykisk ohälsa i primärvården. Tjänsten innebär psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling samt att ansvara för implementering av ny forskning och metodutveckling och utifrån primärvårdens uppdrag anpassa detta till verksamheten. I tjänsten ingår även att utveckla patientsäkerhetsarbetet vid psykologiska insatser och att verka för att psykologins kunskapsområde harmonierar med övriga kunskapsområden i verksamheten. 

Du kommer att vara en del av vårt psykosociala team och ha ett nära samarbeta med bl.a. psykolog, läkare, psykiatrisjuksköterska, KBT-terapeuter, fysioterapeut, arbetsterapeut och rehabkoordinatorer. 

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog och trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där bland annat personlig mognad, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: Enligt överrenskommelse

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Viktor Persson, Verksamhetschef , Tel:0735586325

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Hjärnhälsan söker leg psykolog till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-12-31
Capio Hjärnhälsan söker Leg. psykolog med utredningskompetens
Capio Psykiatri
2019-12-20
Capio psykiatri i Linköping söker leg psykolog
Capio Psykiatri
2019-12-07
Psykolog
Capio Citykliniken Halmstad
2019-11-29
Psykolog
Capio Vårdcentral Kungsholmen
2019-11-29