leg.fysioterapeut

Sista ansökningsdag: 2019-11-30   

Publicerades: 2019-08-19

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Den 2/5 2019 tog Capio Geriatriken över driften av Löwetgeriatriken i uppdrag av Region Stockholm, Capio geriatriken Löwet består av två akutgeriatriska vårdavdelningar med totalt 58 geriatriska platser. På vård avdelningen vårdas äldre patienter i ett team bestående av olika yrkesgrupper som arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Hos oss finns nyrenoverade lokaler och ett vårdnära ledarskap. Vill du ha en liten men kompetent och stimulerande arbetsplats sök då dig hit till vår paragrupp. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast/ fysioterapeut såsom bedömning och träning/ behandling efter diagnos och förskrivning av hjälpmedel, vidarerapportering till andra vårdinstanser, deltagande på teamronder. Informera och instruera närstående och vårdare i ett rehabiliterande förhållningssätt kring den enskilda patienten. Utföra skade- sjukdomsförebyggande insatser för att uppnå rehabiliteringsmålen. Upprätta individuell rehabiliteringsplan. Följa upp och utvärdera insatser. Dokumentationen sker i Take care  och inskrivning av patienterna kommer att ske via en läsplatta som är ett nytt projekt på Löwet.  

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast eller fysioterapeut, gärna med erfarenhet av geriatrisk rehabilitering samt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Helgtjänstgöring på var 10;e lördag ingår. VillkorAnställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: månadslön

Tillträde: omgående

Kontaktperson Capio

Malin Eklund, Tel:0707908109

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Åkermyntans vårdcentral söker gemensam fysioterapeut och rehabkoordinator
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2019-12-15
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Citykliniken Broby
2019-12-15
Fysioterapeut - kom och jobba hos oss på Capio S:t Görans sjukhus!
Medicinkliniken
2019-12-01
Leg.Fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-11-30
Fysioterapeut
Capio Geriatrik
2019-11-25
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Hovås
2019-11-25