Leg. Psykolog

Sista ansökningsdag: 2021-07-29   

Publicerades: 2021-06-29

Om oss

Capio Specialistkliniker är Capio Sveriges drivhus med uppdrag att både förvärva och etablera nya verksamheter samtidigt som vi driver stora delar av Capios Specialistvård.
Capios uppdrag är att ge varje enskild patient bästa möjliga livskvalité vilket vi levererar med stöd av vår Capiomodell. Modellen bygger på ständig förbättring och strukturerad uppföljning med kontinuerlig mätning av verksamhetens resultat, såväl inom kvalité som produktion och ekonomi. Vi strävar ständigt efter en allt högre medicinsk kvalité och ser nya möjligheter framöver bl a med hjälp av den digitalisering som pågår.
Capio Specialistkliniker är ett mångfacetterat affärsområde beaktat både de medicinska specialiteterna, affärsmodellen med såväl vårdval som upphandlad verksamhet och den geografiska spridningen. Därav har vi valt att organisera verksamheten med en starkt decentraliserad styrning och all utveckling sker i nära samverkan mellan affärsområdet och respektive patientområde.
Capio Specialistkliniker har idag 30 enheter och vi är ca 900 medarbetare som hjälps åt att leverera uppdraget. Verksamheten är indelad i fyra patientområden: Capio Ögon, Capio Psykiatri, Capio Närsjukhus samt Capio Single Episodes med verksamheter inom ÖNH, Gynekologi, Obesitas, Urologi och Ultraljud.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med
Västra Götalandsregionen bedriver ett brett spektrum av offentligt finansierad specialistsjukvård; dialys/
njurmedicin, kirurgi, medicin, psykiatri, ögon, ÖNH, och en dagkirurgisk enhet med tre operationssalar.
Vi kan även erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Psykiatrimottagningen på Capio Lundby specialistsjukhus är en psykiatrienhet för konsultativa bedömningar och korttidsinriktade behandlingsinsatser. Vi arbetar med kognitiv inriktning i öppen vård och fokuserar på snar rehabilitering och återgång i arbete.

Vi har stort patientfokus och erbjuder våra patienter mycket god kontinuitet och hög tillgänglighet. Vid årets patientenkät uppgav exempelvis 98% av våra patienter att de var nöjda med bemötandet på enheten.

Vi har nu fått ett utökat uppdrag och ska göra mer neuropsykiatriska utredningar och behandlingar på vuxna patienter och behöver därför utöka vårat team med ytterligare en psykolog.

Vi jobbar i väl sammansatta team med olika yrkeskategorier för att våra patienter ska få den bästa vårdkedjan. På enheten arbetar fyra erfarna psykiatriker, två psykoterapeuter (KBT), två psykologer, två fysioterapeuter, två psykiatrisjuksköterskor samt fyra medicinska sekreterare.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling för att förbättra vården för våra patienter ytterligare.

Arbetsuppgifter

Det huvudsakliga uppdraget är att göra neuropsykiatriska utredningar. I dessa ingår psykologiska testningar med ex. WAIS-IV, strukturerade och semi-strukturerade intervjuer, anamnesupptagningar och återkopplingar. Utlåtandeskrivning är också en viktig arbetsuppgift för psykologen.

Tjänsten kommer även att innefatta annat psykologarbete exempelvis behandling och psykoedukativa insatser.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med kompetens att genomföra neuropsykiatriska utredningar. Du ska vara van att arbeta självständigt men även i team.

Vi söker dig som vill vara med och bygga upp och utveckla psykiatrin på Hisingen/Capio Lundby Närsjukhus i fortsatt positiv riktning. Du kommer vara en del av ett sammansvetsat team runt patienterna. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringen.Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40tim/vecka

Lön: månadslön

Tillträde: enlig överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Rosell, Tel:072-858 43 22

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Skåne län
Capio Vårdcentral Malmö Singelgatan
2021-08-29
Stockholms län
Capio Vårdcentral Nynäshamn
2021-08-23
Stockholms län
Capio Vårdcentral Ringen
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Norr
2021-08-15
Stockholms län
Capio Närsjukvård Region Stockholm Syd
2021-08-13
Stockholms län
Capio Vårdcentral Lina Hage
2021-07-30
Ospecificerad arbetsort
Capio Go
2021-07-28