Legitimerad fysioterapeut och lymfterapeut till Capio S:t Görans sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-03-31   

Publicerades: 2019-03-12

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 000 anställda, 345 vårdplatser och vi tar emot drygt 230 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2018 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård; vår mission är att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och är lymfterapeut. Vi ser att du har intresse av att arbeta på ett akutsjukhus. Vi arbetar på akutmedicin-, neurologiska-, hjärt-, kirurg- medicin och anestesikliniken.

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och jobba inom både sluten- och öppenvården. Inom öppenvården består arbetet av individuella lymfterapeutbehandlingar och att leda onkologiska träningsgrupper. Arbetsuppgifterna inom slutenvården består främst av bedömning, behandling, mobilisering och information till patienter.  Helgtjänstgöring samt handledning av studenter ingår i uppdraget. En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet från akutsjukvård är meriterande. Vi ser gärna att du har lymfterapeututbildning.

Som person är du stabil och lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du har förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Vi ser att du är självgående, flexibel, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid med start 2019-06-03 alternativt enligt överenskommelse.

Ansökan

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anneli Norevik eller Sara Eliasson. Kontaktuppgifter hittar du nedan.

Sista ansökningsdag är 2019-03-31, intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: 20190603 alternativt enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Paramedicinsk chef, Tel:08-5870 1528

Sara Eliasson, Leg. fysioterapeut, Tel:08-5870 1589 alt. 072-983 26 94

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Capio Söker Fysioterapeut till Öppenvårdsmottagning
Capio Psykiatri
2019-04-30
Fysioterapeut/sjukgymnast 100%, Veberöd med viss del i Sjöbo
Capio Novakliniken Veberöd
2019-04-15
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Rehab Angered
2019-04-12
Fysioterapeut/sjukgymnast
Capio Vårdcentral Liljeforstorg
2019-04-11
Fysioterapeut till Neurologiska kliniken
Medicinkliniken
2019-04-07
Fysioterapeut sommarvik
Capio Geriatrik AB
2019-03-31
Fysioterapeut/sjukgymnast till Capio Rehab Nynäshamn
Capio Rehab Nynäshamn
2019-03-29