Legitimerad läkare med möjlighet till ST-tjänstgöring inom allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 2022-02-05   

Publicerades: 2022-01-07

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Vårdcentral Bunkeflo Hyllie är en välbemannad, modern vårdcentral, belägen i ljusa och fina lokaler. Vårdcentralen ligger i en växande stadsdel i Malmö precis vid brofästet. Mottagningen ligger i närheten av allmänna kommunikationer och är enkel att nå både från inre och yttre Ringvägen.

Vårdcentralen har ca 7300 listade patienter. Till vårdcentralen hör också en barnavårdscentral, som har ca 430 listade barn. Barnavårdscentralen och rehab ligger på andra våningen i rymliga lokaler.

Vi har ett trivsamt och öppet klimat på mottagningen. Vi lägger stort fokus på bemötande, kvalitetsarbete, kontinuitet och tillgänglighet. Vårt patientklientel är varierat och speglar befolkningsstrukturen väl i Malmö som helhet.

Vi har en jourmottagning på kvällar och helger tillsammans med fyra andra Capioenheter i Malmö. Vi bemannar själva vår jour cirka en helg och fem kvällar varannan månad. Helgmottagningen är alltid stationerad vardagar hos oss, men på helgerna arbetar man på Capio Vårdcentral Malmö Centrum. Vi bemannar med läkare, sjuksköterskor och på helgen även med receptionist.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Vi söker en legitimerad läkare för arbete på vår vårdcentral. Som läkare hos oss har du ett mycket varierat arbete med utredning och behandling av patienter i alla åldrar. Du har ett nära samarbete med övriga professioner på mottagningen och hanterar både planerade och akuta besök.

Vården vi bedriver är variationsrik med stor patientbredd - perfekt för dig som vill utvecklas inom allmänmedicin. Capio har en välutvecklad utbildningsorganisation med en intern akademi som arbetar för att stärka varje medarbetares kompentens. 

Vi tillhandahåller handledning och vägledning av erfarna specialister i allmänmedicin och för rätt person kan det finnas möjlighet till övergång i en ST-tjänst i allmänmedicin.

Om du vill vara en del av en organisation med starkt fokus på kvalitet, som satsar på kompetensutveckling och där du har ett stort inflytande över din egen vardag så är du varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som legitimerad läkare hos oss ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Vardagen är varierande och vi har starkt fokus på personcentrerad vård. I arbetet ingår vid behov hembesök hos patienter och vi ansvarar även för ett särskilt boende i Tygelsjö. Vi arbetar med ronder samt teamarbete mellan yrkeskategorierna.

En god tillgänglighet till vårdcentralen är mycket viktigt för oss, varför vi satsar på digitalisering. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten.

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av primärvård och ett genuint intresse för allmänmedicin.
Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation, lär av dina kollegor och delar gärna med dig av sina egna erfarenheter. Att ta egna initiativ samt att bidra med engagemang och arbetsglädje är en självklarhet för dig.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad: 100 %

Lön: Månadslön

Tillträde: 2022-03-01

Kontaktperson Capio

Teresa Lindskog, Tel:0734-223033

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Vårdcentral Vårberg
2022-02-28
Skåne län
Capio Vårdcentral Gärsnäs
2022-02-20
Västra Götalands län
Capio Vårdcentral Orust
2022-02-19
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2022-02-17
Stockholms län
Capio Vårdcentral Väsby
2022-02-13
Stockholms län
Capio Geriatrik
2022-02-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Farsta
2022-02-12
Västmanlands län
Capio Vårdcentral Västerås City
2022-02-11
Stockholms län
Capio Vårdcentral Åkermyntan
2022-02-06
Stockholms län
Capio Psykiatri
2022-01-31
Stockholms län
Capio Bemanning
2022-01-31
Skåne län
Capio Vårdcentral Klippan
2022-01-31
Örebro län
Capio Vårdcentral Haga
2022-01-30