Legitimerad läkare till privatjouren i Kristianstad

Sista ansökningsdag: 2021-04-30   

Publicerades: 2021-03-30

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Citykliniken i Broby har ca 6500 listade patienter . Vi erbjuder våra patienter ett fullt vårdcentralsutbud och BVC. Vi är 20 glada medarbetare som jobbar tillsammans här på vårdcentralen och har alltid högt i tak. Vi har god kollegial samverkan och ett gott samarbete med kommunen. Vårdcentralen ligger i Nord Östra Skåne med goda förbindelser med kollektivtrafik från Kristianstad, Hässleholm eller varför inte närheten till Malmö/Köpenhamn och deras flygplatser.

Sedan hösten arbetar vi med en chatt och video funktion som heter Flow.

Beskrivning av tjänst

Beskrivning av tjänst

Arbetet som leg. läkare på privat jouren i Kristianstad där vi tar emot akuta besök av patienter i alla åldrar inom primärvårdens uppdrag. På privatjouren som är förlagd i Kristianstad bemannar vi från Broby tillsammans med två andra enheter. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. 

Du har alltid en specialist i allmänmedicin som du kan ringa upp och rådfråga men du behöver vara väl bekant med primärvårdens uppdrag samt självgående.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Du har tidigare erfarenhet av primärvård, trygg i din yrkesroll och ett genuint intresse för allmänmedicin. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och ansvarstagande.

 

Arbetsbeskrivning

Detta kan du förvänta dig av oss:

  • Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
  • Möjligheter till utveckling – som medarbetare
  • Inflytande och delaktighet i verksamheten
  • God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras

 

Övrig information

På privatjouren bemannar vi från Broby cirka en helg i månaden mellan kl 9-13 samt en vardagskväll mellan kl 17-19. Bemanning sker enligt överenskommelse. Anställningsform efter överenskommelse. 

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: cirka 16 timmar i månaden

Lön: Månadslön

Kontaktperson Capio

Maria Tischbierek, Tel:044-781 80 60

Pernilla Lomming, Tel:0447818044

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Stockholms län
Capio Artro Clinic AB
2021-05-31
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-21
Stockholms län
Capio Palliativ vård
2021-05-12
Stockholms län
Capio Vårdcentral Gubbängen
2021-05-12
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-05-07
Stockholms län
Capio Psykiatri
2021-05-02
Västra Götalands län
Capio Läkarhus Stenungsund
2021-04-30
Stockholms län
Capio Bemanning
2021-04-30