Legitimerad Psykolog till Capio Vårdcentral Kungsholmen

Sista ansökningsdag: 2021-03-01   

Publicerades: 2021-01-12

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Kungsholmen, centralt belägen ett stenkast från Stockholms stadshus. Vårdcentralen har i dagsläget ca 11 000 listade och vi är ett drygt 20-tal medarbetare med nära kontakt och korta beslutsvägar. Förutom specialister i allmänmedicin finns geriatriker i hemsjukvården, AT/ST-läkare, mottagnings- och distriktssköterskor, undersköterskor, psykologer och kurator. Teamarbete är centralt i vår vardag och vi arbetar med sambedömning av våra patienter vid dagliga ronder där alla professioner medverkar. Vi har även en egen onlinetjänst för våra patienter där de får rådgivning och hjälp direkt via Kungsholmens egen chatt. Vi har stort fokus på psykisk ohälsa och i vårt uppdrag ingår även att ta hand om barn och unga. Vi har en rehabkoordinator med i teamet och vi bedriver internet-KBT.

Beskrivning av tjänst

Arbetsbeskrivning

Vi söker en legitimerad psykolog med minst 1 års dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med barn och ungdomar. Tjänsten innefattar arbete med barn och ungdomar, upp till 18 år, inom första linjens psykiatri. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning och kortare behandlingsinsatser utifrån KBT. Vi arbetar även med videobesök och det finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

Du kommer att arbeta i ett psykosocialt team tillsammans med psykologer och kurator, i nära samarbete med läkare och sköterskor på mottagningen.

Vi ser gärna att du har intresse av att vara delaktig i verksamhetens utveckling.

 

Vi söker dig som är flexibel, kan arbeta självständigt samt har god organisationsförmåga.

Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter och värdesätter laganda och förmågan att ta egna initiativ.

 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

  • Psykolog
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete med barn och ungdomar
  • Minst steg-1 utbildning i KBT

 

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 70-100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Fam Taranger, Tel:073-388 50 73

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.