Legitimerad sjuksköterska

Sista ansökningsdag: 2017-08-18   

Publicerades: 2017-07-11

Om oss

Capio Specialistkliniker är ett affärsområde inom Capio-koncernen. Verksamheterna finns på 30 platser och i elva landsting och regioner i Sverige och erbjuder ett brett spektrum av somatisk specialistvård som geriatrik, ortopedi, närsjukhus och övriga kirurgiska specialiteter inom öron-näsa-hals, gynekologi, ögonsjukvård samt allmänkirurgi.

Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen har i uppdrag att bedriva offentligt finansierad specialistsjukvård. Vi erbjuder ett brett spektrum av specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik och en operationsenhet med tre salar och tillhörande vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi har även möjlighet att erbjuda vård och hälsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag med mera. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Sjukhusets operationsenhet består av tre operationssalar, en sterilenhet och en postoperativ uppvakningsenhet. Verksamheten bedrivs dag- och kvällstid, måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar. Våra opererande enheter är allmänkirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi, ÖNH och ögon. Årligen utförs här cirka 4000 operationer. Våra vårdtagare är både barn och vuxna. Den intilliggande vårdenheten fungerar som dagkirurgisk enhet med möjlighet till övernattning måndag-fredag.

Beskrivning av tjänst

Om oss
Capio Lundby Närsjukhus är ett specialistsjukhus i Göteborg som via ett omfattande vårdavtal med Västra Götalandsregionen har i uppdrag att bedriva offentligt finansierad specialistvård. Vi erbjuder ett brett spektrum av specialistsjukvård inom dialys/njurmedicin, gynekologi, kirurgi, medicin, ortopedi, psykiatri, urologi, ögon, ÖNH, sjukgymnastik och en operationsenhet med tre salar och tillhörande vårdenhet med möjlighet till 5-dygnsvård. Vi har även möjlighet att erbjuda vård och hällsokontroller till skolor, företag, försäkringsbolag med mera. Capios värderingar; kvalitet, medkänsla och ansvar, ligger till grund för vårt arbete. Sjukhuset satsar på ett aktivt kvalitetsarbete och är ISO-certifierat.

Beskrivning
Operationer utförs inom allmänkirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi, ÖNH och ögon. Årligen utförs här cirka 4000 operationer. Våra vårdtagare är både barn och vuxna. De flesta operationer görs som dagkirurgi men det finns också möjlighet till övernattning. Verksamheten bedrivs måndag - fredag och vi har stängt helger samt alla röda dagar. 

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på Vårdenheten har du ett varierande arbete. Vår verksamhet bygger på ett flödesinriktat arbetssätt. Patienterna kommer till oss, tas emot och förbereds inför operation. Efter operation och vård på vår postoperativa enhet tar vi åter hand om dem inför hemgång alternativ övernattning.

Vårdtiderna är korta vilket gör arbetet intensivt och omväxlande. Vi söker dig som har ett intresse för dagkirurgi och vill vara med och utveckla sjukhuset i fortsatt positiv riktning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Erfarenhet från kirurgisk vård är meriterande. 

Vi arbetar utifrån ett patientfokuserat arbetssätt med ett stort patientflöde där vi värderar bra bemötande, flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Du ska trivas med att arbeta i en mindre arbetsgrupp och med högt tempo.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 40 tim/v. vardagar

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Kontaktperson Capio

Louise Aronsson, Tel:031-657232

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler. Capio har en omsättning på cirka 13 miljarder SEK och vårdenheter i fyra länder; Frankrike, Tyskland, Norge och Sverige. Capio har över 11 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. För ytterligare information besök www.capio.com

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Leg. sjuksköterska, Öron-Näsa-Halsenheten
Capio Lundby Närsjukhus
2017-07-24