Leversjuksköterska – Egen mottagning på Medicinskt Centrum

Sista ansökningsdag: 2020-03-01   

Publicerades: 2020-02-04

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du i ett jobb där du har kontakt med många olika människor? Vill du vara med och påverka våra arbetssätt? Vi letar efter en ny kollega!

Inom Medicinskt Centrum har vi flera flöden; endokrinologi och diabetes, tromboembolism, hematologi och gastroenterologi och i viss mån lungmedicin.

Till mottagningen kommer patienten för läkarbesök för både ny- och återbesök, sjuksköterskebesök och för behandlingar på vår behandlingsavdelning där patienten stannar över dagen.

Arbetsbeskrivning

Flödet för gastroenterologi på Medicinskt Centrum har två sjuksköterskeledda mottagningar, en IBD-mottagning och en leversviktsmottagning.

Som sjuksköterska inom flödet gastroenterologi har du egna mottagningsbesök för leversviktspatienter. Tillsammans med flödesansvarig läkare kommer du att optimera behandlingen för patienter med portal hypertension/esophagusvaricer, ascites och encefalopathi. Multiprofessionella ronder sker löpande varje vecka med både dietist, gastroenterologer och undersköterskor.

Du genomför även individanpassade motivations- och informationssamtal samt telefonrådgivning och hanterar ärenden i 1177.

Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och delaktighet i Medicinskt Centrums fortlöpande utvecklingsarbete, men även inom hela flödet för gastroenterologi som också innefattar slutenvården.

Kvalifikationer

Du är erfaren specialistsjuksköterska inom gastro-/medicinflöde, alternativt legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom gastroenterologi.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper som patientfokus, god samarbetsförmåga och drivande i utvecklingen där vård av hög kvalitet är en självklarhet. Du är trygg i din yrkesroll, tycker det är spännande och roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Medicinskt Centrum driver ”Framtidens öppenvård” på Capio S:t Görans sjukhus – kom med och gör det tillsammans med oss!

Ansökan

Vi gör urval och intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Jessica Ankerhag, Tel:08-5870 28 40

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Liknande jobb inom Capio

Titel
Län
Arbetsgivare
Sista ansökningsdag
Sjuksköterska till Endoskopicentrum
Medicinkliniken
2020-03-18
Nattsjuksköterska sökes till Kirurgens vårdavdelningar
Kirurgkliniken
2020-03-06
Sjuksköterska till Hjärtkliniken
Hjärtkliniken
2020-03-01
Omvårdnadsledande sjuksköterska till infektionssektionen
Medicinkliniken
2020-02-29