Logoped - kom och jobba hos oss på Capio S:t Görans sjukhus!

Sista ansökningsdag: 2020-11-01   

Publicerades: 2020-10-09

Om oss

Capio S:t Görans Sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Ramsay Santé, och är det första och enda privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Sjukhuset är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 300 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 290 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin har utsett Capio S:t Görans Sjukhus till ”Bästa mindre sjukhus 2019”.
Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Vi har en attraktiv poänglönemodell, ”S:t Göranmodellen”, och erbjuder en mängd förmåner för medarbetare via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag på 3 000 kr/år och tillgång till ett gratis gym. Vi kan även erbjuda nybyggda personalbostäder nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Nu söker vi ny kollega till paramedicin – vill du bli en av oss?

Tycker du om att det händer mycket på en arbetsdag? Trivs du att jobba med många olika människor? Vill du vara med och påverka våra arbetssätt? Vi är en arbetsgrupp som jobbar tätt ihop och har roligt tillsammans. Nu söker vi en ny kollega som är nyfiken på akutsjukvård.

Så här upplever vi vårt jobb:

"Väldigt varierande arbetsuppgifter, man får tänka till, inte förutsägbart!"

"Ett gemytligt sjukhus med familjär stämning"

"Korta beslutsvägar, möjlighet att driva utvecklingsarbete"

Om tjänsten

Vi ser att du har intresse av att arbeta på Stockholms bästa akutsjukhus. Du kommer vara en av totalt två logopeder och arbeta över hela sjukhuset. Arbetsuppgifterna består främst av bedömning och behandling av sväljsvårigheter samt tal- och språksvårigheter. Du kommer arbeta tillsammans med övriga i teamet. 

Handledning av studenter kan komma att ingå i uppdraget. På Capio S:t Görans sjukhus jobbar vi med ett kontinuerligt förbättringsarbete – Lean – som vi hoppas att du vill vara delaktig i.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad logoped som har lätt för att samarbeta med andra och att få saker gjorda. Du är bekväm med att hantera olika slags människor och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du känner dig trygg i en miljö där arbetstempot kan vara högt.

Du får gärna ha några års erfarenhet men det är inget krav. Ett plus är om du har FUS-erfarenhet. Vi har mentorsprogram för alla nya medarbetare och för oss är det självklart att vi hjälper och stöttar varandra i rollen som logoped.

Anställningsvillkor

Heltid 100% med tillträde 210111, intervjuer kommer ske löpande.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast ,2020-11-01. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Anneli Norevik, Paramedicinsk chef eller Jessica Anerfält, Leg. logoped. Kontaktuppgifter finner du längre ner i annonsen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: Månadslön

Tillträde: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Tel:08-5870 1528

Jessica Anerfält, Tel:08-5870 1725

Om Capio

Capio är en nordisk vårdgivare som erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark.  Den fysiska vården kompletteras med digitala tjänster och verktyg som möjliggör att patienten får hjälp digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Sedan november 2018 är Capio en del av Ramsay Santé, en ledande europeisk vårdgivare med totalt 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information om Capio och Ramsay Santé besök www.capio.se och www.ramsaygds.fr.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.