Logoped till Capio Geriatrik

Sista ansökningsdag: 2022-02-28   

Publicerades: 2022-01-12

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio öppnar 150 nya geriatriska vårdplatser på Sollentuna sjukhus med start i november 2020. I enlighet med Region Stockholms målsättning att bygga ut vården utanför akutsjukhusen har Sollentuna sjukhus byggts om och nyligen nyöppnat som ett modernt specialistcentrum. Det sammanhållna vårdkonceptet är helt nytt och omfattar både geriatriska slutenvårdsplatser och ett utvidgat uppdrag för geriatrisk öppenvård.

Capio Geriatrik Sollentuna startar med inledningsvis 30 vårdplatser i november för att sedan successivt skalas upp fram till 2023 då samtliga 150 vårdplatser planeras vara öppna. Nu 2022 finns det 60 vårdplatser i slutenvården. Teamet kommer att bestå av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, logoped och kurator.

Vi söker dig som är logoped och som vill fortsätta att utveckla vår nya klinik här på Sollentuna.

Arbetsuppgifter

Som logoped ger du rekommendationer främst gällande ät och sväljningssvårigheter, tal och språksvårigheter samt röstproblem till följd av neurologiska skador eller sjukdomar. Ibland behövs ytterligare kontakt efter vårdtiden som logopeden som kan förmedla. även undervisning och handledning av personal ingår i arbetsuppgifterna. 

Tjänsten är en delad tjänst, 60% föreligger på Capio geriatrik Sollentuna och 40 % föreligger Capio geriatrik Löwenströmskasjukhuset eller efter överenskommelse av fördelningen. 

Kvalifikationer

Legitimerad logoped gärna med 2 års erfarenhet av slutenvårdslogopedi. 

Förmågor och färdigheter

Vi vill att du är noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta och inte är rädd för att fatta egna beslut. Självklart tycker du att det är viktigt att arbeta med och utveckla patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

- Friskvårdsbidrag

- Individuell lönesättning

- För dig som vill utveckla din kompetens finns stora möjligheter till vidareutbildning

 

Anställningsform

- Heltid. Provanställning på 6 månader tillämpas.

- Tillträde: snarast eller överenskommelse.

- Måndag till fredag, dagtid.

 

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hoppas att du vill bli en av oss!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: månadslön

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Cecilia Rickardsson, Tel:0734670349

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.