Lokalvårdare

Sista ansökningsdag: 2019-06-10   

Publicerades: 2019-05-10

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Specialisthuset i Eslöv är en större arbetsplats belägen i västra delen av Eslöv med närhet till buss och inom gångavstånd Eslöv centrum samt tågstation. I anslutning till Specialisthuset finns en stor parkeringsplats som är gratis för patienter och för personal vilket underlättar pendling till och från arbetet. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och bedriver idag åtta olika specialistmottagningar som gynekologi, urologi, medicin, skopi, ortopedi, öron-näsa-hals samt logopedi. Vi har också en hudackreditering samt Hälsovårdsmottagning inklusive vaccinationer. Vi är idag ca 60 medarbetare som tar emot nästan 35.000 besök varje år. Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande. Capio Specialisthuset Eslöv är certifierad både i Kvalitetsledningssystem (ISO 9001) samt Miljöcertifierade (ISO 14001).

Beskrivning av tjänst

Beskrivning

Capio Specialisthuset i Eslöv bedriver 8 specialistmottagningar. Vi befinner oss på Odengatan 66, i ljusa och rymliga lokaler med engagerade medarbetare. Capio Specialisthuset Eslöv är certifierad både i Kvalitetsledningssystem ISO 9001 samt Miljöcertifierade ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Lokalvård av olika former bedrivs hos oss och en välstädad vårdmiljö är viktig för att förebygga och minska risken för smittspridning för patienterna. Lokalvård är också grunden för ett gott intryck som bidrar till trivsel och ökad trygghet för patienter och anställda. I arbetsuppgifterna ingår lokalvård och samt städning i sjukvårdsmiljö så som smittstädning. 

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som vill arbeta med oss som lokalvårdare med dokumenterad utbildning inom SRY Lokalvård eller likvärdig städutbildning, INSTA 800, Nordisk hygienstandard (standard för städning i sjukvårdsmiljö) och vårdhygienutbildning meriterande.

Villkor

Vi söker nu ny medarbetare på 40% på kvällsschema, tillsvidaretjänst. Vi tillämpar alltid 6 mån provanställning.

Du ska ha ett positivt förhållningssätt, vara serviceinriktad och alltid redo att ge det lilla extra. Ha ett gott bemötande och ett stort engagemang. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, flexibelt, är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Ett krav är att du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och i skrift, datakunskap samt att du har B-körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Sysselsättningsgrad: 40%

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Ulrika Kehlmeier, Tel:0413-580014

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.