Lönekonsult till Capio S:t Görans Sjukhus

Sista ansökningsdag: 2019-08-30   

Publicerades: 2019-08-08

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Beskrivning av tjänst

Arbetsuppgifter

På löneavdelningen hos Capio S:t Görans Sjukhus, som idag består av ett tiotal medarbetare och en lönechef, hanteras löner för ca 2100 anställda. Här jobbar vi tillsammans enligt lean-principer vilket ställer krav på struktur och samarbetsförmåga. I denna roll kommer du att arbeta med lönehanteringen - alltifrån anställningsavtal, rättelser, schemahantering, olika ledigheter, jourberäkningar, förmåner, intyg, utredningsarbete, kontroller med mera fram till verkställande av lön.

I denna roll arbetar du även med utbildning och dokumentation gentemot medarbetare. Hos Capio S:t Görans Sjukhus hanteras två olika kollektivavtal, Allmänna bestämmelser (AB) och Vårdföretagarna.

En viktig del i denna tjänst är att via telefon, mejl och personliga möten bistå med bästa möjliga stöd och support till verksamhetens chefer och medarbetare. Här får du dessutom utrymme att interagera med medarbetare i hela bolaget och hålla introduktionsutbildningar för nyanställda inom löneområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön och minst tre års erfarenhet av arbete inom löneadministration, förslagsvis från en större organisation alternativt shared service center. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med olika HR-/lönesystem.

Vi har påbörjat arbetet med att byta system inom lön och bemanning men för närvarande arbetar vi i Personec P och Time Care Planering/Läkare. Du kommer ha möjlighet att var med, påverka samt ta fram nya rutiner och processer för lön och bemanning.

Du är van att tolka olika kollektivavtal och är väl insatt i lagstiftning och regelverk inom området. Eftersom rollen inkluderar många kontakter behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som tar stort eget ansvar, driver ditt arbete framåt och trivs med att ta en aktiv roll i att bidra till förbättringsarbete. Din förmåga att organisera och planera arbetet samt följa gemensamma rutiner är god och du är givetvis van att hantera deadlines. Vidare är du effektiv och kvalitetsmedveten och eftersom rollen inkluderar att supportera verksamheten i olika lönefrågor behöver du dessutom vara hjälpsam, serviceinriktad och lyhörd. Självfallet hanterar du information och frågeställningar inom lön med hög integritet och gott omdöme.

Med din positiva inställning och goda samarbetsförmåga finner du det självklart att bidra till ett trevligt arbetsklimat och att vidareutveckla lönefunktionen hos Capio S:t Görans Sjukhus.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lönechef Catarina Steen-Tallving på telefon 08-58702038 eller på Catarina.Steen-Tallving@capiostgoran.se. Då Catarina Steen-Tallving är på semester till och med den 16 augusti kan du dessförinnan kontakta Catarina Agaeus på telefon 08-58702052 eller catarina.agaeus@capiostgoran.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100%

Lön: månadslön

Tillträde: snarast möjligt

Kontaktperson Capio

Catarina Steen-Tallving, Tel:08-58702038

Catarina Agaeus, Tel:08-58702052

Om Capio

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.