Kreativ och nyfiken marknadsförare med fokus på digitala medier till Capio Online

Sista ansökningsdag: 2017-07-31   

Publicerades: 2017-06-27

Om oss

Capio Online är ett bolag inom Capiokoncernen som utvecklar och erbjuder digitala patienttjänster i nära samverkan med andra Capio-verksamheter.

Den 31 maj hade vi lyckad smygpremiär på vår första heldigitala tjänst - Läkarbesök Online. Den digitala mottagningen fungerar som ett digitalt komplement till Capios vårdcentraler i syfte att öka tillgänglighet och service för våra patienter. Vi utgår från samma höga krav på medicinsk kvalitet och säkerhet som i Capios övriga verksamheter. Vi ser patienterna som resurser, vilket förutsätter att all kommunikation är patientcentrerad.

Beskrivning av tjänst

Vi fortsätter att utveckla vårt digitala patienterbjudande och söker Dig som kan bidra i den spännande utvecklingen. Vi är ett litet sammansvetsat utvecklingsteam där vi drivs av en vilja att utveckla svensk sjukvård och där prestigelöshet är ett krav. Våra arbetsuppgifter spänner hela vägen från enkla till strategiska.

För att vara rätt för jobbet är det är viktigt att du har entreprenörsanda, drivs av förändring och är handlingskraftig. Din vardag är digital och du har god förståelse för kommunikation i sociala medier.

Rollen som digital marknadsförare i Capio Online är bred och självständig och du kommer att rapportera till bolagets VD. Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas:

  • Marknadsföring och kommunikation i våra digitala kanaler
  • Skapa innehåll på sociala medier samt sätta mål och följa upp
  • Ta fram kreativt material för internkommunikation, presentationer, nyhetsbrev m.m.
  • Uppdatera och utveckla hemsida och intranät
  • Kravställa leverantörer

Kvalifikationer

  • Relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och kommunikation
  • Minst 1-2 års erfarenhet av liknande roll
  • God förmåga att framställa texter
  • Engagemang i utveckling av eHälsa
  • Kreativitet och nyfikenhet

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Enl. ök

Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansökning och frågor:

Towa Jexmark, VD Capio Online
072-987 22 56

Vi tillämpar löpande urval, dock senaste ansökningsdag 31 juli

Skicka din ansökan till: capioonline@capio.se


Välkommen - tillsammans förändrar vi vården!

Ansök senast: 2017-07-31

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år. {0}Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. www.capio.com