Marknadskoordinator till Capio

Sista ansökningsdag: 2021-12-01   

Publicerades: 2021-11-01

Om oss

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Beskrivning av tjänst

Capio Närsjukvård är den del av Capio som arbetar med primärvård i Sverige. Vår marknadsavdelning håller till i moderna lokaler på Lilla Bommen i Göteborg och är ett fantastiskt team på sju personer med hög kompetens och mycket humor. Teamkänslan, den goda stämningen och en hög servicegrad genomsyrar vardagen.

 

Arbetsbeskrivning

Som marknadskoordinator supporterar du våra verksamheter med marknadsföring och kommunikation på olika sätt. Rollen är bred och rymmer bland annat administration av webb, trycksaksproduktion, annonsproduktion, arbete med sociala medier, framtagning av eventmaterial, skapande och hantering av olika typer av text. Du kommer utöver detta att ha ett övergripande ansvar för en av våra regioner där du fungerar som strategiskt stöd åt regionchef och verksamhetschefer och är med i planering, genomförande och uppföljning av lokala marknadsföringsinsatser och projekt. Du samarbetar med övriga kollegor på marknadsavdelningen och externa reklambyråer i nationella projekt och marknadsföringsinsatser.

 

Är vi en bra match?

Vill du ha ett kreativt arbete i en organisation som gör verklig skillnad? Trivs du i en fartfylld miljö där du jobbar i flera parallellt pågående projekt? Vi erbjuder ett spännande arbete i en ständigt växande organisation.

 

Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven och självgående, men gillar att jobba i team och ser styrkan i att samarbeta. Du har en hög servicemedvetenhet och en god förmåga att bygga relationer.

 

Du arbetar obehindrat i InDesign och Episerver och är väl bevandrad inom det digitala landskapet. Det är meriterande om du behärskar ytterligare program i Creative Cloud, exempelvis Photoshop. Du är bra på att skapa texter som berör, påverkar och ”gör jobbet” och vi tror att du älskar idégenerering lika mycket som skrivandet.

 

Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg men även vara ute på plats i våra verksamheter och med möjlighet att arbeta viss del hemifrån.

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Sysselsättningsgrad: 100

Lön: Månadslön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktperson Capio

Lena Andersson, Tel:0766-31 39 06

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.